Cabral, anunț dureros pe rețelele sociale. „A plecat!” Vestea morții care l-a cutremurat pe moderatorul de la PRO TV

Cabral, anunț dureros pe rețelele sociale. „A plecat!” Vestea morții care l-a cutremurat pe moderatorul de la PRO TV

Cabral a anunțat moartea unei persoane importante pentru el, dar și pentru alte câteva milioane de oameni. Mărturisirile sale sunt emoționante, iar gestul său i-a impresionat pe fani.

Cabral, anunț dureros pe rețelele sociale. „A plecat!” Vestea morții care l-a cutremurat pe moderatorul de la PRO TV

Cabral Ibacka se află printre celebritățile afectate de moartea lui Sir Stirling Moss, care a pierdut lupta cu viața din cauza unei boli mai vechi. În memoria sa, prezentatorul Pro TV a așternut câteva rânduri răvășitoare pe Internet. Regretatul sportiv a fost unul dintre cei mai cunoscuți piloți de Formula 1.

“A plecat. Fără lacrimi, a avut o viață lungă și spectaculoasă, le-a făcut pe toate. Să-i fie drumul virajat și de acum încolo, și un V8 în ture multe!”, a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Regretatul britanic era considerat unul dintre cei mai mari piloți din istoria Formula 1 care însă nu a reușit să își treacă în palmares titlul mondial. El a terminat cursa de patru ori pe locul doi.

“Interesant tipul, «sunt într-o poziție privilegiată am câștigat o mulțime de curse dar niciodată campionatul». A vrut întotdeauna respectul celorlalți piloți. Super fairplay omu’”, “RIP…singurul ramas Sir Jackie Stewart”, “Și când te gândești Cabral că nu a câștigat niciodată titlul de campion mondial, dar ce curse erau atunci, ce mașini, ce adrenalină .. Ce dor nebun de F1” sunt doar câteva dintre comentariile adunate de postarea lui Cabral.

Cine este Stirling Moss

Stirling Moss a avut o infecție în anul 2016, în timp ce se afla în Singapore, iar aceast lucru i-a adus mari probleme. În urmă cu doi ani, el a anunțat că se retrage din viața publică.

Cariera lui Stirling Moss în Formula 1 a avut loc între 1951-1961, vreme în care a reușit să strângă 16 dintre cele 66 de întreceri la care a participat. S-a născut la Londra. În perioada 1955-1958 a încheiat de fiecare dată cursa pe locul secund în clasamentul mondial. Acesta a concurat în mai multe competiții auto, câștigând 212 din cele 529 de curse în care a luat startul. În anul 1955, acesta a triumfat în cursa de raliuri Mille Miglia, și anume, o competiție de 1.000 de mile, care s-a desfășurat în Italia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI