Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai

de: Anca Lupescu
23 06. 2021

Cabral Ibacka a fost invitat într-un podcast găzduit de comediantul Mihai Bobonete. În cadrul discuției, vedeta de la ProTv și-a supărat șefii, din cauza declarațiilor pe care le-a făcut.

Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva

Cabral a vorbit despre faptul că multe televiziuni au ratat conceptul de podcast, care, după părerea lui, ar fi putut aduce audiență mare. El a vorbit despre emisiunea lui Denise Rifai, care are la bază exact podcastul. 

„Toată lumea face, dar este foarte bine că face. Nu că le-au scăpat (n.r. – televiziunile), dar singura chestie care arată, cât de cât, a podcast, este ceea ce face Denise Rifai. Televiziunile nu au simțit nimic. Știi care e faza? Că tu aveai deja pe toată lumea, toată lumea era pregătită. Și e un conținut foarte mișto. Ok, nu este un conținut pe care să îl dai așa cum este el pe TV, dar poate să fie coafat’, a spus Cabral.

El a mai vorbit și despre diferențele dintre mediul online și televiziune, făcând și o remarcă despre faptul că pe internet este o libertate de exprimare mult mai mare decât la televizor.

„Din fericire, nu s-au prins televiziunile de treaba asta. Acum sigur o să vină cineva să spună să facem, dar este prea târziu. (…) Online-ul are publicul lui. Dacă o să iei podcastul și îl duci pe Pro, nu vei mai putea să vorbești așa cum vorbești la podcast și o să ai mereu un coleg care o să îți spună: `Asta nu!`. În continuare este un produs ce ar putea să fie dus pe TV și ar trebui să fie dus pe TV. Nu avem Late Night, Capatos se luptă acolo’, a continuat Cabral.

Mircea Badea, reacție furibundă la podcastul în care a fost invitat Cabral

După podcastul în care Mihai Bobonete l-a avut invitat pe Cabral, Mircea Badea a reacționat și și-a spus părerea despre podcasturi într-o poezie în care i-a jignit pe cei doi, făcând referire și la Codin Maticiuc, invitat la podcastul găzduit de Gojira

„Azi, cuvântul genial

Are conținut banal.

Orice prost închipuit,

Tatuat și decrepit,

Râgâie analfabet

La alți proști pe internet.

Imediat le pune placa

Aia cool, cu c**a maca.

Face glume cu a**l,

Ha, ha, ha, e genial!

Este apreciat de tute

Neuronul care pute.

Nu-i problemă, nu-i nimica

Să scrii „miau” precum pisica.

Important e sa zici „c**”

Genial vei fi, ți-o jur.

Cu micutzu, cu pr***tzu,

Cu podcastu’ faci bănutzu.

Poți să fumezi și trabuc

După ce te zgarmi de-un muc.

Te mai freci pe burdihan

Și ești genial un an.

Faci un show cu artificii

Pe mai multe orificii.

Inclusiv pe cel bucal

Un, doi, trei și….genial!!!!!”, a fost mesajul postat de Mircea Badea.