C. T. Popescu, derapaj grosolan la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „Porc mistreţ”

Cristian Tudor Popescu, derapaj grosolan la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, după criticile la adresa lui Kovesi

Cristian Tudor Popescu a răbufnit după ce ALDE a criticat numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al Parchetului European. Gazetarul l-a numit pe Călin Popescu Tăriceanu „porc mistreț solemn al politicii românești.”

Cristian Tudor Popescu, derapaj grosolan la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, după criticile la adresa lui Kovesi

„L-am auzit pe acest porc mistreț solemn al politicii românești, aproape că v-aș spune că plătesc eu amenda pentru că am înghițit destul, am auzit o frază colosală în această seară, aș descrie-o ca fraza anului, sună așa: eu vin s-o cer de nevastă pe o fată de la tatăl ei. Și tatăl ei îmi spune, mă, băiatule, n-ar fi bine pentru că umblă vorba prin târg că e cam hoață, că e cam curvă, nu te sfătuiesc, la care eu i-as spune, măi meștere, eu când am venit la matale crezi că nu m-am interesat cum e fata matale?

Adică ce-și imaginează domnul în cauză, că cei de la UE nu știu de-a fir a păr cum e cu dosarele alea pe care i le-a inventat Secția Specială, sulurile alea de hârtie igienică, ce au fost inventate. Celelalte cauze care au fost infirmate, hotărârile rușinoase ale Curții Constituționale care vor rămâne pentru istorie, modul ticălos în care a fost dată afară, credeți că nu știu toate astea? Ba da, știu foarte bine, indiferent de faptul că amenință domnul, ‘să nu ziceți că nu v-am spus, eu cunoscutul, popularul, motocicleanul, răzgândeanul, eu din România vă spun!

Oamenii ăia știu pe cine au ales și nu imaginea României ar fi afectată, pentru că Laura Codruța Koveși nu s-a dus acolo trimisă de România, cum nici Simona Halep nu se duce la Wimbledon trimisă de România. S-a dus în nume propriu. Credeți că Uniunea Europeană nu verifică? Verifică, uite, ca în cazul Rovanei Plumb”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI