Bucurie enormă pentru fanii lui Meghan și Harry. Au anunțat acum vestea cea bună

de: Năstase Mirabela
16 04. 2020

Ducii de Sussex a oferit o privire în interiorul casei lor (bine, un colț al casei sale) printr-un apel video săptămâna aceasta. Însă prințul Harry și Meghan Markle nu își lansează deocamdată noua lor organizație de caritate Archewell, dar acest lucru se va putea întâmpla cât mai curând.

Bucurie enormă pentru fanii lui Meghan și Harry. Au anunțat acum vestea cea bună

„Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell când va fi timpul potrivit”, a spus cuplul regal într-o declarație recentă, menționând că „accentul lor este să sprijine eforturile de combatere a crizei sanitare”. Dar ei continuă să lucreze cu organizațiile de caritate pe care le-au susținut înainte de a se retrage din funcțiile lor din familia regală, chiar dacă criza sanitară necesită distanțare socială. În weekendul de Paști, de exemplu, prințul Harry a discutat cu mai multe persoane asociate cu patronatul său WellChild, inclusiv CEO-ul grupului, o asistentă implicată în caritate și părinții a doi copii care au beneficiat de organizație.

În cadrul întâlnirii virtuale, Harry a aflat despre dificultățile de îngrijire a copiilor bolnavi grav în timpul pandemiei, dar a oferit și un impuls moral foarte necesar, spunând:

”Atunci când ai trecut prin momente grele, ai ieșit mult mai puternic”

„Cred că atunci când ai trecut prin momente grele, ai ieșit mult mai puternic. Nu doar pentru tine și nu doar pentru familia ta, ci și pentru alte persoane. Cu siguranță, din punct de vedere al sănătății mintale, dacă ai trecut vreodată, vrei să te asiguri că nimeni nu se luptă și nimeni altcineva nu trece prin ceea ce ai trecut.”

Imaginile de la acel apel video oferă, de asemenea, o privire în interiorul casei lui Harry și a lui Meghan din Los Angeles, unde s-au mutat recent cu bebelușul Archie.

În spate se poate vedea un perete bej și un dulap din lemn, indicând poate o estetică curată, neutră. Dar Harry nu este singurul din faamilia regală care își expune spațiul de lucru acasă în aceste zile. Willam și Kate au împărțit recent fotografii de pe birourile lor de la Palatul Kensington.