Brigitte și Florin Pastramă intră în politică. Anunțul făcut acum de brunetă

Brigitte și Florin Pastramă intră în politică. Anunțul făcut acum de brunetă
Brigitte și Florin Pastramă intră în politică. Anunțul făcut acum de brunetă. Sursa foto: protv.ro

Brigitte și Florin Pastramă și-au șocat fanii cu un anunț pe rețeaua de socializare. Îndrăgitul cuplu a anunțat că intră în politică.

Brigitte și Florin Pastramă, anunț șoc. Celebrul cuplu intră în politică

Cuplul Florin Pastramă și Brigitte au anunțat pe pagina lor de Instagram că intră în politică. Cei doi au postat o fotografie în care apare și primarul sectorului 2 al Capitalei. În descrierea pozei au scris că se alătură echipei primarului Dan Cristian. Nu au precizat în ce funcții, au scris doar că sunt buni prieteni cu primarul sectorului 2 din București. Florin și Brigitte Pastramă au mai scris pe rețeaua de socializare că Dan Cristian are ușa deschisă pentru oameni.

Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu.Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni”, au scris cei doi pe pagina de Instagram a Brigittei.

Ce probleme are Brigitte Pastramă la mână?

Fanii de pe rețeaua de socializarea au fost și ei bulversați de anuțul celebrului cuplu. ”In calitate de ce???v-ati alaturat primarului?”, a întrebat loredana_pana, un fan al vedetei. Alți urmăritori ai lui Brigitte Sfăt de pe pagina de Instragram l-au lăudat pe primarul Sectorului 2. ”Chiar este un om de nota 20! pe toata pandemia a fost sa verifice sa fie totul in ordine!”, a scris luizamarinescu în comentariile la postarea cuplului Florin și Brigitte Pastramă.

De asemenea, fanii lui Brigitte Sfăt au observat ceva în neregulă la mâna vedetei. Mâna dreaptă a lui Brigitte Pastramă pare un pic deformată și parcă umflată. ”Ce ai la mana ?”, a întrebat nellanelly1. O altă fană care a observat ciudățenia, forta_galata, a întrebat pe rețeaua de socializare: ”Ce ai la mana brighite?”.

Același fan a descoperit care ar fi problema de la mâna lui Brigitte. Acesta susține că tutul este din cauza fotoshop-ului. ”Ai photoshopat mijlocul si ai latit mana”, a scris forta_galata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI