Brigitte Pastramă, implicată într-un accident auto. Cum se simte soția lui Florin

de: Anca Lupescu
14 07. 2021

Brigitte Pastramă a fost implicată într-un accident rutier grav. Soția lui Florin Pastramă a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

Brigitte Pastramă, implicată într-un accident auto

Brigitte Pastramă nu are deloc norm. Ea a fost implicată într-un accident grav și acum vorbește despre ce a pățit.

În timp ce venea spre casă cu mașina plină de materiale pentru reparațiile casei, vedeta a făcut accident. Totul s-a întâmplat din cauza unui șofer neatent, care nu și-a continuat deplasarea pe sensul lui și i-a pus în pericol și pe ceilalți participanți la trafic.

Vrând să îl evite, Brigitte Pastramă a intrat cu mașina într-un stâlp. Pentru că a fost nevoită să evite o coliziune cu șoferul care circula cu viteză pe contrasens, Brigitte a tras de volan și s-a oprit direct într-un stâlp, făcându-i mașina praf.

Ea i-a trimis un mesaj celui care a făcut-o să își distrugă mașina. Ea și-a păstrat calmul și chiar i-a transmis și un mesaj de bine.

„Am făcut și accident. A intrat unul pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe.

Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, șefă de șantier acasă la soțul ei

Acum, vedeta este nevoită să își repare și bolidul, asta deși se afla în renovări cu casa lui Florin Pastra, lucru care este destul de costisitor.

Vedeta s-a implicat total în renovarea casei soțului său, dar nici el nu a stat degeaba.

„Am fost departe, să iau lacul pentru foișor, apoi am fost să iau flex, să iau pânză de flex, silicon, după am fost să cumpăr apă, du-te cu căruciorul, uitați-vă cum arăt.

Deci tot Pastramă e bun. De asta am întârziat. Acum am venit să fac treabă de muncitor, nu mi-e rușine să muncesc, mi-e rușine să fur. Acum trebuie să o ajut pe Brigitte. N-am stat deloc de azi dimineață”, a spus Florin Pastramă.

În plus, tot din cauza renovărilor, dar și a faptului că nimic nu iese perfect, Brigitte a început să plângă, sătulă ca muncitorii să nu o asculte și lucrurile să nu fie făcute exact cum își dorește ea.