Brigitte Pastramă, geantă de 3.500 de euro, pe șantier. Din ce face bani acum fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă, geantă de mii de euro pe șantier

Să fie lux și opulență, dacă e vorba despre Brigitte! Bruneta a venit într-o vizită pe șantier. Nu ținuta sau prezența sa au surprins, ci geanta pe care o avea la braț. Iată cu ce geantă de mii de euro a venit în fața muncitorilor săi!

Brigitte Pastramă, geantă de mii de euro pe șantier

Chiar și în vizitele sale de rutină pe șantier nu se lasă mai prejos. Imaginea construită până acum trebuie menținută cu o egală opulență ca și până acum. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu se lasă mai prejos nici la o simplă privire trasă asupra lucrărilor de pe șantier. Soții Pastramă se țin ocupați! Cei doi renovează acum câteva spații din Capitală pe care le deține familia lui Florin, iar fotoreporterii Click.ro au surprins un detaliu deosebit în ziua cu pricina.

Brigitte nu-și lasă niciodată în umbră lucrurile de valoare, așa că trebuie să poarte mereu ceva foarte scump. Bruneta nu se dezice de la stilul său, astfel că face ravagii oriunde se duce. Ea a venit la purtător cu o pereche de cizme cu toc înalt și cu un rucsac Chanel în valoare de 3.500 de euro. Chiar dacă se afla printre dărâmături, moloz sau ciment, nu a uitat de etichetă.

Brigitte Pastramă, geantă de 3.500 de euro pe șantier
Brigitte Pastramă, geantă de 3.500 de euro pe șantier Sursa Foto: click.ro

„Am decis să mă implic eu”

”Familia Pastramă deţine peste 50 de spaţii şi multe alte terenuri. Deocamdată unele nu sunt puse la punct, iar asta din cauza faptului că au foarte muţi bani blocaţi în câteva construcţii. Am decis să mă implic eu în amenajarea şi renovarea anumitor imobile pe care le vom transforma în business ori le vom închiria. Magazine sau şaormerii vom face din ele, probabil. Nu ştiu să zic acum, însă ne vom orienta în funcţie de zonă, o să vedem ce poate merge acolo. Deocamdată suntem la stadiul de pus faianţă şi vopsit. Mai avem până definitivăm”
Brigitte Pastramă (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI