Brigitte Macron le-a dat clasă multor dive. A apărut în costum de baie la 71 de ani, trucul pe care l-a folosit pentru a arăta perfect

de: Daoud Andra
30 08. 2024

Brigitte Macron demonstrează că vârsta este doar un număr, iar cea mai recentă apariție a sa la plajă i-a uimit pe internauți. Cuplul prezidențial din Franța se bucură de vacanță, iar apariția în costum de baie a primei doamne nu a putut fi trecută cu vederea.

Cum a apărut Brigitte Macron la plajă, la 71 de ani

Președintele francez și soția sa au avut o vară plină, astfel că abia acum se bucură de vacanță. După încheierea Jocurilor Olimpice, Emmanuel și Brigitte Macron s-au retras în sudul Franței, pentru a se bucura de câteva zile relaxante, la plajă. Cuplul prezidențial francez se află la Fort Brégançon, reședința oficială de vacanță a șefilor de stat francezi.

Macron și soția sa au fost văzuți la plajă pe yacht, iar prima doamnă a atras toate privirile, cu apariția sa. Dacă de obicei apare în ținute care mai de care mai sobre și mai elegante, de data aceasta s-a afișat într-o ținută de plajă. La 71 de ani, Brigitte Macron nu se ferește să poarte costum de baie și a marcat o apariție impecabilă, care le poate inspira pe multe femei.

În timpul unei excursii cu barca, prima doamnă a Franței a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare albastră. A pus pe deasupra o cămașă subțire, într-o nuanță mai deschisă, iar combinația a fost una de efect. În ceea ce privește accesoriile, prima doamnă a optat pentru șapcă și ochelari de soare, pentru a-și proteja tenul.

Într-o altă fotografie, în care apare alături de soțul ei, prima doamnă poartă un costum de baie negru. A apelat la același truc cu cămașa cu mânecile suflecate pusă pe deasupra, de data aceasta optând pentru o cămașă verde.

Cum l-a cunoscut pe președintele Franței

Povestea lui Emmanuel Macron și a soției sale a atras atenția presei în momentul în care politicianul a candidat la funcția de președinte al Franței și a câștigat alegerile. Șeful statului francez este cu aproape 25 de ani mai tânăr decât soția sa, pe care a cunoscut-o în timp ce era în liceu.

Brigitte Macron, care la acea vreme se numea Auzière și era căsătorită, i-a fost profesoară adolescentului Emmanuel, la Lycée la Providence. Ea și soțul ei de la acea vreme aveau trei copii, însă nici acest lucru, nici diferența mare de vârstă nu i-au împiedicat să dezvolte o legătură puternică. În anul 2006, Brigitte divorța de André-Louis Auzière, cu care era căsătorită din 1974. Un an mai târziu, s-a căsătorit cu Emmanuel Macron, cu care formează o familie și în prezent.