Boris Johnson a ajuns la Terapie Intensivă! Vești de ultimă oră despre premierul britanic

Boris Johnson a ajuns la Terapie Intensivă! Vești de ultimă oră despre premierul britanic
Veste de ultimă oră despre starea lui Boris Johnson. Ce se întâmplă cu premierul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat în spital în cursul serii de duminică, după ce acum 10 zile a fost testat pozitiv cu coronavirus. Potrivit presei internaționale, acesta a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19, motiv pentru care s-a decis internarea rapidă, ca măsură de prevenție.

UPDATE 7 aprilie ora: 16:30: Premierul britanic a fost în stare stabilă peste noaptea, iar acum este bine. Acesta a primit un tratament cu oxigen „standard” și respiră fără asistență. Boris Johnson se pare că nu a avut nevoie de ventilație mecanică sau suport respirator non-invaziv, arată Downing Street, conform BBC.

UPDATE ora 22:00 Boris Johnson se află la Terapie Intensivă și este ventilat mecanic. Starea sa de sănătate s-a agravat. ”La recomandarea medicilor săi, premierul a fost internat în spital pentru analize”, se arată într-un comunicat emis de la biroul său din Downing Street.

Ce s-a întâmplat cu Boris Johnson la 10 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Deși au trecut 10 zile de la diagnosticarea cu coronavirus, premierul britanic, Boris Johnson, a continuat să aibă simptome puternice precum temperatură mare, motiv pentru care, medicul său a decis internarea. Momentan acesta va rămâne la conducere, urmând să fie monitorizată evoluția sa din punct de vedere medical.

Într-o declarație de presă, purtătorul de cuvânt al Serviciilor administrației locale a explicat motivul internării premierului: „La sfatul medicului său, premierul a fost internat în această seară pentru teste. Acesta este un pas de precauție, întrucât premierul continuă să prezinte simptome persistente de coronavirus la 10 zile după testarea pozitivă a virusului.

Primul ministru mulțumește personalului Serviciului Național de Sănătate pentru toată munca lor incredibilă și îndeamnă publicul să urmeze în continuare sfaturile Guvernului de a rămâne acasă, pentru a proteja medicii și pentru a preveni pericolul infectării.

Mesajul lui Donald Trump vizavi de starea de sănătate a lui Boris Johnson

Fiind întrebat despre starea lui Boris Johnson, președintele american, Donald Trump, a declarat că are încredere că totul va fi bine, deoarece Johnson este un tip puternic și un bun prieten: “Sunt încrezător şi sigur că se va face bine. Este un tip puternic„.

Acesta a mai declarat în urmă cu 6 ore pe contul său de Twitter că „Este un prieten de-al meu. Este un domn grozav, un mare lider. A fost dus astăzi la spital, dar sunt sigur că va fi bine„, a transmis Trump de la Casa Albă.

După mesajul de încurajare transmis pentru premierul britanic, președintele american și-a exprimat speranța că Statele Unite se confruntă cu o „stabilizare” a crizei în unele „puncte fierbinți”, invocând scăderea deceselor la New York: „Vedem o lumină la capătul tunelului. Lucrurile se întâmplă„, a concluzionat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI