Boris Becker, dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat. „La închisoare ești doar un număr”. Cine l-a amenințat cu moartea pe prietenul lui Ion Țiriac

de: Sorin Barbu
21 12. 2022

Boris Becker a fost eliberat din închisoare pe data de 15.12.2022 și face dezvăluiri despre perioada pe care a petrecut-o în detenție. Campionul german susține că un deținut l-a amenințat cu moartea, dar a fost salvat de intervenția amicilor pe care și i-a făcut acolo. A dezvăluit că porțiile de mâncare sunt foarte mici și este convins că „și-a învățat lecția”.

Boris Becker, interviu în lacrimi, la doar câteva zile după ce a ieșit din închisoare

Boris Becker a fost eliberat acum aproape aproape o săptămână. A stat opt luni în închisoare deși condamnarea era de doi ani și jumătate de închisoare, dar a beneficiat de faptul că există un protocol special pentru străinii care pot fi deportați. Campionul german a fost închis în Anglia, într-un penitenciar aflat la câțiva kilometri de arena de la Wimbledon, unde a câștigat trofeul de trei ori, iar după eliberare a fost obligat să părăsească de urgență teritoriul britanic.

Fostul jucător de tenis a acordat un interviu pentru Sat 1 în care a explicat cât de greu a fost în închisoare. Susține că unul dintre deținuți l-a amenințat cu moartea, dar că a fost salvat de intervenția prietenilor pe care și i-a făcut acolo. După acest conflict s-a împăcat cu deținutul care voia să-i dea o lecție dură.

„Am învățat o lecție grea. Una foarte scumpă, una foarte dureroasă. Dar toată treaba asta m-a învățat ceva foarte important și util. Unele lucruri se întâmplă dintr-un motiv întemeiat.

Ești un nimeni la închisoare, ești doar un număr. Al meu era A2923EV. Nu mă numeam Boris. Eram doar un număr, iar lor nu le pasă cine ești. A fost momentul în care m-am simțit cel mai singur din toată viața mea”, a declarat Boris Becker.

Campionul german este convins că și-a învățat lecția și a promis că va face multe schimbări în viața lui.

„Cred că această ședere în închisoare m-a adus înapoi. Acum treaba mea este să continui pe această cale. Cred că închisoarea a fost bună pentru mine”, a spus Becker.

Boris Becker, contract de multe milioane de dolari pentru un documentar

Boris Becker a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să ascundă aproape trei milioane de euro, din împrumuturi și acțiuni, după ce instanța l-a declarat falimentar pentru că avea datorii de aproape 59 de milioane de euro, în urma unor afaceri păguboase. Prietenul lui Ion Țiriac își dorește foarte tare să-și revină din punct de vedere financiar și a semnat deja câteva contracte. Unul dintre ele este cu Apple TV, care va produce un documentar cu povestea campionului din clipele dinaintea intrării în închisoare.

Boris Becker are 55 de ani și doar din tenis a câștigat peste 25 de milioane de dolari. De-a lungul carierei s-a impus în șase turnee de Grand Slam: Australian Open (1991, 1996), Wimbledon (1985, 1986, 1989) și US Open (1989).