Bomba zilei în showbiz! Margherita de la Clejani, implicată într-un accident auto, după ce s-ar fi drogat cu heroină

Margherita de la Clejani, accodident auto după ce ar fi consumat heroină

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident auto. Totul s-a petrecut după ce aceasta ar fi consumat heroină. Ce se întâmplă acum cu vedeta?

Margherita de la Clejani, implicată într-un accident auto

Fanii Margheritei de la Clejani sunt extrem de dezamăgiți. După ce ani la rând fiul soților Tarafului de la Clejani a fost suspectat de cei care îi urmăresc de faptul că este un consumator înrăit de droguri, acum Marga se pare că îi calcă pe urme. Tânăra a fost implicată într-un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, pe stara Norilor din București.

Oamenii legii au sosit de urgență la fața locului și au însoțit-o pe artistă pentru mai multe teste din cauza comportamentului său suspect. Din păcate, aceasta a fost tetstată pozitiv cu heroină, conform cancan.ro. Totul s-a petrecut după ce Marga a lovit din neatenția un alt autoturism care staționa regulamentar cu mașina sa personală marca Range Rover Evowue.

Margherita de la Clejani, accident auto sub influența drogurilor
Margherita de la Clejani, accident auto sub influența drogurilor

„Viața bate filmul!”

În cele din urmă s-a descoperit că solista consumase substanțe halucinogene. Din păcate, consumul de droguri pare să fie o problemă în familia Manole. Fulgy, mezinul, a fost internat anul trecut la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. De asemenea, acesta și-a făcut apariția în urmă cu câteva luni la emisiunea Răi da’ Buni, unde a indicat un comportament straniu care a fost sesizat nu numai internauți, dar și de prezentatorul emisiunii. Cu toate astea, la momentul acela cântărețul a susținut sus și tare că nu doar că nu are în prezent probleme cu substanțele halucinogene, ci că n-ar fi consumat vreodată droguri.

„Mi-am trăit viața și mi-am dat seama că este reală! Viața bate filmul! Iubirea este cel mai mare drog! În 2020, la vârsta mea, iubirea este fake! În Thailanda am stat sechestrat… bani, dragoste, pe la secție”
Fulgy de la Clejani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI