Bombă în showbiz! S-a aflat abia acum. Cornel Galeș a dus-o pe Viviana în fața altarului

de: Andrei Simion
01 06. 2020

Au trecut aproape 7 luni de la tragicul sfârșit al lui Cornel Galeș, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre relația sa cu cea care i-a fost aproape după decesul Ilenei Ciuculete, și anume Viviana Măntoiu.

Bombă în showbiz! S-a aflat abia acum

Cei de la click.ro au aflat detalii, pe cât de interesante, pe atât deșocante legate de relația lui Galeș cu Viviana Măntoiu. Detaliile au ieșit la suprafață în urmă cu o lună, exact în momentul în care i se făcea parastasul de la 6 luni de la deces. Reporterii click.ro au aflat detalii inedite în legătură cu relația dintre Viviana și Cornel Galeș, detalii care până acum au fost ținute departe de ochii presei.

Cornel Galeș a dus-o pe Viviana în fața altarului

În urmă cu o lună s-a aflat că Viviana Măntoiu era mai mult decât o simplă relație pentru Cornel Galeș, cu alte cuvinte aceasta a fost logodită cu soțul Ilenei Ciuculete. Conform informațiilor obținute de cei de la click.ro, ceei doi s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, semn că relația lor ajunsese departe și era destul de serioasă.

Bombă în showbiz! S-a aflat abia acum. Cornel Galeș a dus-o pe Viviana în fața altarului

”Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”, susține sursa celor de la click.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte despre cine este vorba, vă spunem că Viviana Măntoiu  i-a fost alături lui Cornel Galeș, după moartea cântăreței Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017. Logodna lor a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. cei doi nu au ajuns să facă pasul spre căsătorie, la starea civilă, dar, conform surselor, acesta ar fi fost următorul pas dacă Galeș nu ar fi avut acel tragic sfîrșitpe 30 noiembrie, anul trecut.