Bogdan Mocanu, foc și pară pe Jador. De la ce s-au certat foștii concurenți Puterea Dragostei, de fapt

Bogdan Mocanu, foc și pară pe Jador. De la ce s-au certat foștii concurenți Puterea Dragostei, de fapt
Jador și Bogdan Mocanu s-au certat

Bogdan Mocanu și Jador s-au cunoscut la emisiunea „Puterea Dragostei”, iar de atunci au rămas buni prieteni. Iată că lucrurile s-au schimbat drastic în ultima vreme. Ce s-a întâmplat între cei doi și ce a intervenit în relația lor extrem de strânsă?

Bogdan Mocanu și Jador s-au certat

Fanii emisiunii „Puterea Dragostei” își amintesc cu drag de momentele din sezonul 2 în care cei doi prieteni surprindeau cu loialitatea lor, dar și cu glumele pe care le aveau aceștia cu restul concurenților. Iată că relația dintre ei s-a strâns cu atât mai mult cu cât timpul a trecut, iar mai apoi au plecat de pe platourile de filmare din Turcia.

Între cei doi totul a mers ca pe roate, iar la nevoie au rămas alături unul de celălalt. Totul s-a dus pe apa sâmbetei pentru că acum nici măcar nu-și mai vorbesc. Jador a mărturisit în cadrul podcast-ului său că s-a certat cu fostul concent de la Puterea Dragostei dintr-un nimic, dar momentan nu-și vorbesc.

Cu toate astea, speră ca lucrurile să-și revină la normal în scurt timp: „S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi.

Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta.”

„Există prieteni? Majoritatea m-au trădat”

Artistul a povestit în continuare că nu o duce deloc bine la acest capitol și că de-a lungul timpului mulți oameni pe care îi credea prieteni l-au trădat unul câte unul. Manelistul chiar a povestit în detaliu un episod care l-a lăsat dezamăgit și care l-a făcut să se întrebe dacă există cu adevărat prietenie în vremurile acestea. Fostul Războinic a mărturisit că s-a întâlnit cu câțiva din amicii din copilărie, au povestit, iar ulterior au luat-o spre casă. Ceea ce a urmat mai apoi l-a lăsat fără cuvinte.

„Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată”
Jador (Sursa: podcast-ul manelistului)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI