Bobiță din Las Fierbinți și-a dat de gol colegii! Ce fac ei, de fapt, la repetiții. Surpriza mare pe care o pregătesc actorii de la PRO TV

Mihai Bobonete și-a dat de gol colegii! Ce fac ei, de fapt, la repetiții?

Mihai Bobonete și-a filmat colegii la repetiții! Cele mai iubite personaje din Las Fierbinți filmează la momentul actual pentru sezonul  cu numărul 17, în timp ce pe micile ecrane derulează sezonul 16. Aceștia se întreg în glume chiar și înainte de filmări. Iată cum se distrează Bobonete alături de colegii lui!

Bobiță din Las Fierbinți și-a filmat colegii la repetiții

Mihai Bobonete a devenit de curând „în trend cu toți copiii pământului”, după cum a scris chiar acesta în descrierea paginii sale de Tik Tok. Artistul s-a folosit de noua aplicație pentru a-și filma colegii la repetiții. Mai mult decât atât, cu ocazia descoperirii numeroaselor filtre de pe Tik Tok, le-a realizat o amintire deosebită celor din Las Fierbinți. Bobiță i-a filmat pe Brânzoi, Ardiles și Rață folosindu-se de anumite măști specifice halloween-ului.

În acest timp, pe lângă orele nenumărate pe care le petrece pe patourile de filmare al celui mai iubit serial românesc, Bobonete se pregătește și pentru noi spectacole de stand-up. În urmă cu 5 zile, actorul a anunțat că pe scena de la The Comedy Store își vor face apariția și Mihai Rait, Constantin Diță și Adrian Văncică. Se pare că între aceștia s-a format așa o prietenie bună încât nici după Las Fierbinți nu se despart.

Nou show de stand-up

„Și pentru că O2 Arena nu este atât de încăpătoare pe cât îsș doresc românii de la Londra să ne vadă de 1 decembrie, iată că am găsit o soluție ăi pe 30 noiembrie mai facem două show-uri la Comedy Store pentru că este un loc minunat iar show-urile de acolo, ne-au ieșit de fiecare dată de neuitat! Mulțumim tuturor celor care vin să ne vadă atât de des și atât de departe de casă! Vă promit super mega material nou nouț!!!
Mihai Bobonete (Sursa: istangram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI