Boala periculoasă de care suferă Prințul William. Puțini oameni cunosc ce afecțiune are soțul lui Kate Middleton
O nouă veste lovește Familia Regală a Marii Britanii. Prințul William a fost diagnosticat cu o boală periculoasă. Soțul lui Kate Middleton suferă o boală specifică secolului în care trăim și care afectează tot mai mulți oameni. Starea sa îi îngrijorează pe membrii familiei sale. Cum și-a dat seama tânărul moștenitor că suferă de această boală?
De ce boală suferă Prințul William?
Familia Regală a Marii Britanii este îngrijorată de starea de sănătate a Prințului William. Se pare că, moștenitorul tronului suferă de o boală periculoasă, care este dificil de tratat. Este vorba despre anxietate, o boală a secolului XXI.
Problemele nu l-au ocolit nici pe Prințul William. Potrivit medicilor, afecțiunea este una greu de tratat. Anxietatea se manifestă și prin atacuri de panică, care îl pun în dificultate pe moștenitorul coroanei regale.
Te-ar putea interesa și: Prinţul William, surprins în stare de ebrietate. Soţul lui Kate Middleton, moment jenant
Cum a ajuns moștenitorul tronului să se confrunte cu această boală?
Foarte mulți oameni se întreabă cum a ajuns prințul William să sufere de această boală. Potrivit moștenitorului, semnele nu au fost puține la număr. Soțul lui Kate Middleton și-a dat seama că ceva este în neregulă cu el, în momentul în care nu mai putea distinge fețele din mulțime.
În ciuda acestui lucru, Prințul William refuză să poarte lentile de contact. Sentimentul de a nu recunoaște pe nimeni în timpul discursului l-a condus pe prinț la dezvoltarea acestei boli. În timp, aceste sentimente au dus la inslarea anxietății. Odată cu anxietatea și-au făcut loc și atacurile de panică.
Ce sunt atacurile de panică?
„Atacurile de panică sunt extrem de neplăcute și dificil de gestionat, iar tensiunea anticipatorie dintre episoade sau tendința de evitare a anumitor factori declanșatori pot afecta semnificativ calitatea vieții.
În unele cazuri, pacienții reușesc să își amelioreze singuri starea prin schimbarea stilului de viață, conștientizarea conflictului interior, exerciții fizice și de relaxare, program regulat de somn.
Alteori, în lipsa abordării precoce, atacurile de panică au tendința să se înmulțească, iar simptomatologia se poate croniciza, afectând din ce în ce mai mult viața profesională și personală.”, a declarat medicul Brîndușa Caval.
Din fericire, există anumite tratamente terapeutice, care pot duce în timp la reducerea acestor atacuri de panică. Pacienții pot apela fie la anumite tratamente medicamentoase sau fie la ședințele de pshihoterapie.
”Din fericire, în prezent există soluții terapeutice eficiente. Medicii psihiatri și psihoterapeuții pot oferi sprijin în ameliorarea simptomatologiei și în prevenția recăderilor. Tratamentele medicamentoase acționează țintit, cel mai adesea prin reglarea nivelului de serotonină, iar psihoterapia poate duce la o înțelegere a mecanismelor psihice care au dus la debutul simptomelor. Oricând simți că este momentul, poți cere ajutor specializat și vei vedea că nu este nevoie să te lupți singur cu stările tale”, susține medicul Brîndușa Caval, medic psihiatru adulți.
Te-ar putea interesa și: De ce Prinţul William nu îi spune tată Regelui Charles. Detaliul observat abia după încoronare