Boala incurabilă de care suferă Oana Matache. Puţini ştiu detaliul acesta din viaţa surorii Deliei

de: Andrei Simion
05 04. 2023

De câteva săptămâni, sora Deliei se află în atenția publicului larg, prin prisma relației pe care o are cu Radu Siffredi. Interesul românilor față de viața privată a vedetei a crescut, însă puțini știu despre boala incurabilă de care suferă Oana Matache. Află în rândurile de mai jos despre ce afecțiune este vorba.

Boala incurabilă de care suferă Oana Matache

Oana Matache este implicată într-un scandal uriaș, de ceva vreme, din cauza relației cu Radu Siffredi. Sora Deliei a șocat pe toată lumea când a anunțat că divorțează de partenerul său de viață, Răzvan Miheț. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Jessi și un băiat pe nume Bogdănel.

Oana Matache a decis să pună punct mariajului, însă a făcut public anunțul după ce ziarele mondene au publicat fotografii cu aceasta alături de un bărbat misterios, Radu Siffredi. Vedeta a explicat atunci că nu noul său partener a fost motivul separării de fostul soț, însă a precizat că a creat circumstanțele necesare pentru a se grăbi să facă pasul cu pricina.

În ultimele săptămâni, evenimentele din viața Oanei Matache au plasat-o pe prima pagină a ziarelor. Lui Radu Siffredi i-au fost aduse mai multe acuzații, unele subtile chiar și din partea mamei vedetei, potrivit zvonurilor. Se spune că femeia nu îl place deloc pe noul partener al fiicei sale, cu toate că, până la un punct, a refuzat să facă declarații pe acest subiect.

În ciuda faptului că Oana Matache este destul de populară, puțini români cunosc detalii din viața sa privată. Este o fire destul de retrasă și nu se bucură de expunere la fel de mare precum sora ei. Vedeta suferă de o boală care nu poate fi vindecată, ci doar ameliorată, anume psoriazis.

„Am descoperit că am o mică leziune roșie”

Oana Matache a descoperit în copilărie că suferă de psoriazis, o afecțiune de piele care nu este deloc plăcută.

„Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț, care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutină mea de îngrijire a pielii”, povestea, la un moment dat, Oana Matache pe contul său de Instagram.

Sora ei a susținut-o întotdeauna. Delia a ajutat-o să lupte cu boala și a compus chiar și o melodie pe această temă, la îndemnul Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APPA). Piesa a fost intitulată „Ia-mă de mână”. La vremea respectivă, cântăreața a mărturisit că a fost inspirată de marginalizarea constantă a pacienților care suferă de astfel de boli.

În altă ordine de idei, Delia a fost discretă și privind viața romantică a surorii sale. Cântăreața a explicat că nu vrea să se pronunțe în niciun fel cu privire la deciziile Oanei Matache și a transmis public că „toată lumea e bine, sănătoasă”.