24 oct. 2020 | 12:51

Boala fiului Andreei Bănică. Artista a povestit clipele de disperare: „Mi se rupea sufletul”

Monden
Boala fiului Andreei Bănică. Artista a povestit clipele de disperare: „Mi se rupea sufletul”
Andreea Bănică și fiul ei, Noah

Andreea Bănică și soțul ei s-au confruntat cu momente grele după ce fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu enterocolită. Cântăreața a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav. Cel mic și-a revenit și acum este bine.

Fiul Andreei Bănică, diagnosticat cu enterocolită. Artista a povestit ce stări au încercat-o cât timp Noah a fost bolnav

Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 noiembrie 2017, când l-a adus pe lume pe Noah. Vedeta a mărturisit atunci că a rămas însărcinată din întâmplare, după ce și-a tratat unele dereglări hormonale la hipofiză. Chiar și așa, bucuria că va fi mamă a doi copii a fost imensă, iar băiețelul a fost primit ca o minune în sânul familiei. Noah are astăzi deja 3 ani, iar, odată cu creșterea lui, au apărut și situațiile tensionate. După cum se spune în popor: „copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari”.

Boala fiului Andreei Bănică. Artista a povestit clipele de disperare: „Mi se rupea sufletul”

Andreea Bănică, alături de copiii ei, Noah și Sofia

A simțit-o și Andreea pe pielea ei. Noah a fost diagnosticat cu enterocolită și a fost nevoit să urmeze un tratament și un regim alimentar strict. Deși o afecțiune întâlnită adesea în rândul celor mici, pentru părinți, și un dinte căzut poate însemna un motiv de îngrijorare. Vedeta a vorbit pe pagina ei de socializare despre sentimentele trăite în perioada cât fiul i-a fost bolnav. Noah și-a revenit și în prezent este bine.

„Nu exista nicio bucurie mai mare pentru un parinte decat sa isi stie puiul bine. Saptamana trecuta, Noah a avut enterocolita si mi se rupea sufletul sa il vad bolnavior si sa nu pot sa ii iau durerea cu mana. Dupa tratament si regim alimentar, in sfarsit este mai bine si rasuflam usurati. ? Va multumesc tuturor pentru mesaje si intrebari si pentru energia buna pe care mi-ati trimis-o in ultime zile”, a fost mesajul plin cântăreței de pe contul ei de Instagram.

Vedeta nu-și mai dorește copii

Deși în urmă cu ceva timp a dezvăluit că și-ar mai fi dorit și alți copii care să îi înveselească zilele, Andreea Bănică a explicat care sunt motivele pentru care ea și partenerul său de viață au hotărât să se oprească la doi moștenitori. Singurul regret al vedetei este doar faptul că nu s-a grăbit atunci când a ales să devină mamă, Noah și Sofia aducându-i multe bucurii.

În prezent, ajunsă la 42 de ani, cântăreața nu-și mai dorește și alți copii, motivând că îi place statutul de mamă tânără. În plus, aceasta spune că, dacă ar decide să mai facă, este posibil ca mai încolo să nu mai înțeleagă așa de bine nevoile copiilor ei.

„Este suficient. Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea că ne-am oprit la doi copii și că suntem fericiți așa cum suntem. Mi-ar fi plăcut să fac mai mulți copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi plăcut să fac 2-3 copii, dar așa a fost momentul să fie acum.

La 38 de ani să-l fac pe Noah… Este bine. Vreau să fiu o mamă tânără și cu concepții actuale, nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul. Mi-aș fi dorit să fiu o mamă și mai tânără, să se mândrească copiii mei cu mine. Când eram mai mică îmi plăceau copiii care aveau mame tinere”, a declarat Andreea Bănică pentru revista Viva.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro