06 mart. 2022 | 20:19

Boala fatală pe care ar avea-o Vladimir Putin. E în fază terminală, ce anunță sursele de la Pentagon

News
Boala fatală pe care ar avea-o Vladimir Putin. E în fază terminală, ce anunță sursele de la Pentagon
Vladimir Putin „pe ultima sută de metri”, spune un fost ofițer de informații militare

Un fost ofițer de informații militare care lucrează acum la Pentagon a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin. Conform acestuia, analiștii cred că liderul de la Kremlin este grav bolnav. Sursa neidentificată spune că președintele Rusiei are cancer intestinal în fază terminală.

Vladimir Putin „pe ultima sută de metri”, spune un fost ofițer de informații militare

Sursa anonimă spune că Vladimir Putin ar putea fi grav bolnav. Afirmațiile conform tabloidului Daily Mail, ar fi fost făcute de un fost ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon.

Conform sursei, sub protecția anonimatului, se crede că fața umflată a lui Putin este un semn că face chimioterapie sau ia steroizi. Sursa sugerează, de asemenea, că expresia sa solemnă se datorează faptului că are dureri constante.

Acest lucru l-ar fi putut face mai agresiv sau ar putea ataca Ucraina, deoarece știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire, susține sursa citată. Fostul ofițer a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin, în vârstă de 69 de ani, și cred că acesta este grav bolnav, relatează Daily Star.

„În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține imagini cu el părând fericit. Privirea lui sugerează că suferă. Oamenii noștri sugerează că privirea lui furioasă este cel mai probabil rezultatul faptului că este în agonie.

Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav. Este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță.”, declară sursa neidentificată pentru Daily Star.

Recent, Putin a pus în stare de alertă maximă dispozitivul de descurajare nucleară al Rusiei, stârnind temeri că războiul nuclear ar putea fi după colț. De asemenea, ministrul de externe al țării a avertizat că, dacă un al treilea război mondial ar avea loc, acesta ar implica arme nucleare și ar fi distructiv.

Vladimir Putin „pe ultima sută de metri”, spune un fost ofițer de informații militare

Vladimir Putin

Liderul de la Kremlin ar folosi medicamente de stimulare a mușchilor

Fostul ministru de externe și medic Lord Owen l-a acuzat pe Putin că a folosit medicamente pentru stimularea mușchilor. Medicul a detaliat cum acest gen de medicamente i-au schimbat fața.

„Uitați-vă la fața lui Putin, vedeți cum s-a schimbat – acum are o față ovală. Oamenii care au spus,că este vorba de chirurgie plastică sau Botox, nu cred asta deloc.”, ar fi declarat Lordul Owen pentru Times Radio.

Fotografiile anterioare ale liderului Putin îl arată pe acesta călărind topless pe un cal sau pescuind, iar fața sa pare mai subțire. Lordul Owen a continuat să explice cum steroizii ar putea modifica forma și aspectul feței.

„Putin, fie ia steroizi anabolizanți ca un culturist, și este foarte mândru de mușchii săi și de fâșiile până la brâu și toate cele de genul acesta.

Fie ia corticosteroizi. Dacă iei aceste medicamente, asta îți dă această față.”, a mai declarat Lordul Owen.

Vladimir Zhoga este al treilea ofițer rus de rang înalt care își pierde viața

Vladimir Zhoga este un lider de război neonazist responsabil pentru o serie de atrocități. Acesta a fost ucis ieri în luptele din apropierea orașului Volnovakha din estul Ucrainei.

Este al treilea ofițer rus de rang înalt care își pierde viața în invazia din Ucraina în tot atâtea zile, în timp ce avansul rusesc blocat a dus la încercări disperate ale comandanților de a restabili ritmul.

Vestea morții lui Zhoga a fost anunțată prin Telegram de către separatistul pro-rus Denis Pușilin. Pushilin a susținut că Zhoga a fost împușcat în timp ce încerca să evacueze civili din Volnovakha, din regiunea Donețk.

Citește și: Volodimir Zelenski pleacă din Ucraina?! Ce vrea să facă SUA în războiul cu Rusia

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro