16 ian. 2021 | 19:30

Boala de care a suferit o fostă vedetă Antena 1: ”E ca un început de retard”

Știri generale
Boala de care a suferit o fostă vedetă Antena 1: ”E ca un început de retard”
De ce boala a suferit o fosta boala vedeta de la Antena 1

Nicoleta Dragne este cunoscută publicului larg ca ”ispită” în emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1. Recent, aceasta a adus pe lume o minune de băiețel, însă imediat după ce a născut s-a confruntat cu depresia postnatală.

Boala de care a suferit o fostă vedetă Antena 1

De această boală, vedeta s-a vindecat singură, însă a admis că ar fi avut nevoie de ajutorul unui specialist.

”A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii. Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți. Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite.

Mă gândesc că dacă aș fi apelat la cineva din exterior, poate că mă ajuta mai repede să trec peste. Am mai fost la psiholog după primul episod de la ”Insula Iubirii”, a fost atâta încărcătură emoțională încât plângeam dacă mă întrebai ce fac. De asta spun că dacă ai nevoie trebuie să mergi. Noi am și avut grijă singuri de copil, doar o lună de zile soacra a venit la noi. La început a fost mai greu, cu alăptatul, că ne trezeam din două în două ore, dar am un copil foarte cuminte”, a spus Nicoleta Dragne la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Nu a fost cerută în căsătorie

Nicoleta Dragne a mai spus că încă nu a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, dar că și-ar dori ca bărbatul din viața ei să o surprindă.

”N-am avut o discuție (nr. despre logodnă). Nu pot să îi zic eu să mă ceară. Nu știu cum aș vrea să fie, să mă surprindă”, a mai adăugat fosta ispită.

Cine este însă tatăl copilului ei? Aceasta a spus cine este cel care i-a furat iremediabil inima și căruia i-a dăruit un fiu.

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine, a mărturisit Nicoleta Dragne tot în emisiunea lui Capatos.

Bărbatul se numește Bruno Alin Vlad și este un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat numai câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii deoarece nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!’, l-a scuzat Nicoleta Dragne.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro