Boala cumplită de care suferea Regina Elisabeta a II-a. Ştia că are zilele numărate, nu a vrut ca Prinţul Harry să afle

Boala cumplită de care suferea Regina Elisabeta a II-a. Ştia că are zilele numărate, nu a vrut ca Prinţul Harry să afle
Boala cumplită de care suferea Regina Elisabeta a II-a. Regretata suverană știa ce urma să i se întâmple.

Boala cumplită de care suferea Regina Elisabeta a II-a. Prințul Harry nu a aflat detaliile decât în ultimul moment. Regretata suverană știa că nu mai urma să trăiască foarte mult timp. Nu putea lupta la nesfârșit împotriva afecțiunii medicale severe cu care a fost diagnosticată. În cel mai bun caz, medicamentele aveau să-i prelungească viața cu doi, trei ani de zile.

Boala cumplită de care suferea Regina Elisabeta a II-a

Un autor regal, prieten al partenerului de viață al regretatei regine Elisabeta a II-a, a făcut dezvăluiri dramatice. Gyles Brandreth, pe numele său, ar fi primit permisiunea membrilor Casei Regale britanice de a vorbi, într-una dintre cărțile sale, despre afecțiunea medicală care i-a adus sfârșitul suveranei de la Londra.

Potrivit informațiilor expuse în presa internațională, Familia Regală britanică era la curent cu situația medicală a capului Coroanei. Regina Elisabeta a II-a suferea de o formă de cancer de măduvă osoasă. Aceasta se caracteriza, de multe ori, prin durere de oase, de unde și „problemele de mobilitate” invocate în ultimul an de viață al suveranei.

Autorul Gyles Brandreth a povestit, în lucrarea sa, că regina Elisabeta a II-a se împăcase deja cu ideea că urmează să se stingă. În cel mai bun caz, putea să urmeze tratamente ce aveau să îi prelungească viața cu doi, trei ani de zile. Însă o procedură medicală care să o salveze nu exista.

Ce au ascuns „problemele de mobilitate”, de fapt

„Am auzit că regina a avut o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă –, ceea ce ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele „probleme de mobilitate” despre care ni s-a spus adesea în ultimul an.

Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă. În special, la nivelul pelvisului și în partea inferioară a spatelui. Mielomul multiplu este o boală care afectează adesea persoanele în vârstă.

În prezent, nu se cunoaște niciun leac. Dar tratamentul, inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și care ajută la prevenirea slăbirii oaselor, poate reduce severitatea simptomelor. Poate prelungi supraviețuirea pacientului cu câteva luni sau cu doi-trei ani”, a notat autorul regal Gyles Brandreth în cartea sa.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au știut adevărul

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry și Meghan Markle nu au știut despre dificultățile de sănătate cu care se confrunta regina. Aceasta ar fi fost dorința suveranei. Regretatul monarh și-a dorit ca Familia Regală să dețină controlul asupra acestui detaliu și să-l facă public la momentul potrivit, într-un mod potrivit.

Astfel, regretata regină Elisabeta a II-a și-ar fi oferit aprobarea pentru ca detaliul să fie făcut public în cartea autorului Gyles Brandreth. Totul, pentru a nu apărea informația prima dată în biografia Prințului Harry, „Spare”.

„Cineva mi-a trimis un mesaj, astăzi, sugerând că Gyles (Brandreth – n.r.) a primit permisiunea familiei regale de a nota acest detaliu (boala reginei – n.r.) în cartea sa. Asta, pentru a se asigura că nu era o știre de ultimă oră dacă Harry o includea în „Spare”. Ceea ce, din punctul meu de vedere, a fost foarte inteligent.

Citește și: De ce afecțiune suferă Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a. Boala nu se poate vindeca

Cred că asta s-a întâmplat, fiindcă familia regală a vrut să controleze modul în care a fost făcută publică această informație”, a susținut Kinsey Schofield, fondatoarea și creatoarea podcastului To Di For Daily.

Urmăriți Playtech.ro și pe