Boala cruntă pe care soția lui Nicolae Botgros o avea. Fiul Lidiei Bejenaru rupe tăcerea

Boala cruntă pe care soția lui Nicolae Botgros o avea. Fiul Lidiei Bejenaru rupe tăcerea
Boala cruntă pe care soția lui Nicolae Botgros o avea. Fiul Lidiei Bejenaru rupe tăcerea

Lidia Bejenaru Botgros a murit ieri dimineața, spre surprinderea familiei, a apropiaților și a fanilor. Soția lui Nicolae Botgros a încetat din viață la vârsta de 68 de ani.

Boala cruntă pe care soția lui Nicolae Botgros o avea

Corneliu Botgros, fiul Lidiei și a lui Nicolae, a făcut primele declarații privind cauzele morții mamei sale.

Se pare că artista se confrunta cu probleme de sănătate grave, însă a preferat să țină pentru ea suferința aceasta.

Corneliu Botgros a făcut mărturisiri șocante, spunând că a fost operată de trei ori în decursul unei singure săptămâni.

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros.

Îndrăgita artistă a murit, iar anunțul a fost făcut pe Facebook de către Andrei Locoman.

La scurt timp, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina dirijorului, iar unul dintre ele a fost cel al Iulianei Tudor, o apropiată a cuplului și prezentatoare TVR.

Lidia Bejenaru Botgros a murit la 68 de ani

„S-a stins din viață Lidia Bejenaru Botgros! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris ea, alături de o fotografie cu soția lui Nicolae Botgros.

„Lidia Bejenaru Botgros s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ.

S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani.

Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii”, Lidia Bejenaru-Botgros a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare.

Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei.

Va fi simțită lipsa Lidiei Bejenaru-Botgros din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii”, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia Bejenaru-Botgros”, a scris Andrei Locoman pe o rețea socială. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI