Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis. A făcut deja o operație

de: Manolică Anca
28 03. 2023

Oana Lis trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Cu un soț acasă foarte bolnav, asupra ei s-a abătut un nou necaz. Din păcate, a fost diagnosticată cu o boală cruntă și a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale. Iată ce diagnostic a primit soția fostului edil al Capitalei.

Oana Lis a primit un diagnostic crunt

Momente cumplite pentru soția lui Viorel Lis. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală cruntă, care a făcut-o să conștientizeze cât de fragilă poate fi viața.

În vârstă de 44 de ani, vedeta are grijă de o perioadă bună de timp de soțul ei, căruia îi este sprijin 24 de ore din 24. Și se pare că problemele și stresul au depășit-o, afectându-i grav sănătatea.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Lis a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Ba mai mult, a spus că a fost supusă deja unei intervenții chirurgicale și este în plin proces de recuperare.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom.

Am zis să îmi fac și eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a povestit Oana Lis, în emisiunea La Măruță.

„Este un carcinom malign”

Vedeta a povestit că avea o pată pe corp de mai bine de doi ani, dar niciodată nu i-a dat prea mare importanță, alegând să se dea doar cu câteva creme. Cu toate acestea, în timp, pata s-a tot mărit, astfel că, într-un final, Oana Lis a decis că ar trebui să meargă la spital, la un consult de specialitate.

Acolo, medicii au decis că cel mai bine este să o supună unei intervenții chirurgicale, deoarece i s-a spus că „este carcinom și că este periculos.”

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme.

Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos.

Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. Prin ce a trecut vedeta din cauza tatălui: „A vrut să-mi dea foc”