Boala apăsătoare pe care o are Meghan Markle. Ce suferință are soția Prințului Harry, de fapt
Ducesa de Sussex, Meghan Markle a fost diagnosticată cu o boală cronică. În încercarea de a o trata, aceasta a apelat la diferite tratamente alternative. O parte dintre acestea sunt inspirate din medicina orientală și pare că au ajutat-o. Meghan a apelat la ele inclusiv în timpul sarcinii.
De ce boală suferă Meghan Markle?
Încă de la vârste fragede, Meghan Markle se confruntă cu migrenele. Însă, acestea îi afectau stilul de viață și a decis că e momentul să le trateze. După multe căutări, Ducesa de Sussex a găsit o soluție pentru disconfortul ei. În anul 2015, aceasta declara că a fost nevoită să apeleze la medicina orientală pentru a contracara efectele bolii sale.
„Am crezut mult timp în acupunctură și în cupping”, a dezvăluit actrița, potrivit panoramaweb.com.
„Acupunctura și medicina orientală mi-au schimbat complet viața. Să trăiești fără migrenă este o schimbare de joc”, a mărturisit ducesa de Sussex.
Pentru a-și reduce nivelul de stres, în timpul sarcinii Meghan Markle a apelat și la acupunctură. Însă, în ciuda eforturilor depuse de aceasta, la un moment dat, a trebuit să fie dusă de urgență la spital după o complicație minoră. De asemenea, Ducesa de Sussex este o adeptă a yoga și a saunelor. Le frecventează o dată pe săptămână și își completează rutina de wellness.
”Meghan Markle ar putea suferi de sindromul prințesei”
De-a lungul timpului au existat mai multe presupuneri, potrivit căror Meghan Markle ar suferi de sindromul prințesei. De cele mai multe ori, acesta apare la copii.
„Spun că Meghan Markle ar putea suferi de sindromul prințesei fiindcă este o afecțiune care vorbește de a te pune constant în miezul lucrurilor. De a fi epicentru al fiecărei povești/eveniment. Ori lucrurile așa se văd, după documentar.”, a precizat psihoterapeutul.
Foarte multe persoane se întreabă ce este această boală. Ei bine, pshihologul e de părere că proveștile cu prinți și prințese pe care le urmăresc copiii transmit mesaje subliminale. Fără să ne dăm seama, copii ajung ca la maturitate să aibă o gândire și un comportament egocentrice.
„Din nefericire, Walt Disney a ecranizat prințese care aveau numai privilegii. Însă nu s-a menționat nicăieri și despre obligațiile care reies din fișa postului de membru al familiei regale. Fetițele au fost încurajate să creadă că lumea este un castel frumos, în care toți cei care lucrează acolo sunt slugi puse în slujba lor.
Din acest motiv, dacă este alintat în exces, un copil va opune rezistență la orice sarcină din partea părinților sau chiar a șefului, la maturitate. Copiii vor deveni tot mai egoiști. Nu vor considera necesar să spună mulțumesc, nu își vor cere scuze atunci când greșesc și la maturitate nu vor ști să iubească sincer, necondiționat“, spune specialistul.