Bill Gates și-a înșelat soția ani de zile. Adevărul a ieșit la iveală, ce i-a făcut unei angajate Microsoft

Bill Gates și-a înșelat soția ani de zile. Adevărul a ieșit la iveală, ce i-a făcut unei angajate Microsoft
Bill Gates cercetat pentru o posibilă relație cu o angajată a Microsoft

Adevăratele motivele din spatele divoțului dintre Bill Gates și Melinda Gates au ieșit la iveală. Separați deja, de ceva vreme, de curând luau prin surprindere opinia publică atunci când și-au anunțat divorțul. Numai că motivele reale nu au fost anunțate, cel puțin până de curând. Presa americană a publicat în acest weekend unul din realele motive ale separării dintre Bill Gates și Melinda Gates.

Bill Gates cercetat pentru o posibilă relație cu o angajată a Microsoft

În 2019, consiliul Microsoft a deschis o investigație cu privire la o relație între Bill Gates și o angajată, scriu cei de la Wall Street Journal. Ancheta survenea ca urmare a unei declarații venite din partea unei angajate.

Aceasta declara la acel moment că ar fi avut o relație sexuală cu el în urmă cu câțiva ani. Membrii consiliului însărcinat cu această problemă au angajat o firmă de avocatură. Firma a efectuat o anchetă la sfârșitul anului 2019 pe această temă.

Membri ai consiliului au decis că nu mai este potrivit ca Bill Gates să rămână ca director al companiei. Bill Gates a demisionat înainte de finalizarea anchetei consiliului. Demisia a venit înainte ca întregul consiliu să poată lua o decizie formală cu privire la această chestiune, au declarat surse familiarizate cu această chestiune.

„Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu un angajat al companiei în anul 2000. Un comitet al Consiliului de Administrație a examinat scrisoarea. Ulterior a angajat o firmă de avocatură externă pentru a efectua o anchetă aprofundată.

Pe parcursul anchetei, Microsoft a oferit un sprijin extins angajatului care a trimis scrisoarea.”, a spus un purtător de cuvânt al Microsoft.

”A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani”

Membrii din Consiliul de Administrație au luat decizia de a-l îndepărta pe miliardarul de la conducerea companiei. În același timp, în încercarea de a se afla adevărul, un purtător de cuvât al acestuia declara:

”A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia sa de a demisiona din consiliul de administrație nu are niciun fel de legătură cu această chestiune.

De fapt, el și-a exprimat interesul de a petrece mai mult timp în acțiunile filantropice începând cu câțiva ani mai devreme.”declara purtătoruld e cuvânt pentru The Wall Street Journal.

Raportul a apărut în aceeași zi cu un raport al The New York Times. Cei de la NY Times relatează faptul că Bill Gates ar fi fost interesat și de alți angajați de sex feminin la Microsoft și la Fundația Bill & Melinda Gates.

Raportul Times a mai spus că Bill Gates a fost respingător față de soția sa, Melinda French Gates, în timpul întâlnirilor de la Microsoft.

Cuplul anunța la începutul acestei luni că divorțează după 27 de ani de căsătorie. Cei doi au mai spus că vor continua să lucreze împreună la fundația lor caritabilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI