Bill Gates, anunțul momentului despre terminarea pandemiei de covid-19 în 2022 și Omicron

Bill Gates, anunțul momentului despre terminarea pandemiei de covid-19 în 2022 și Omicron
Bill Gates, noi vești despre pandemia de Covid-19

Bill Gates s-a decis să discute despre efectele pe care le-a avut pandemia asupra oamenilor, dar și despre momentul în care totul o să se termine. Acesta privește cu optimism către viitor, dezvăluind că 2022 o să fie un an mult mai bun după ce mulți au fost încercați de Covid-19.

Bill Gates, un nou anunț despre pandemia de Covid-19

Bill Gates nu crede că anul 2021 a avut un impact puternic asupra pandemiei de Covid-19, așa cum spera. Varianta Delta a adus numeroase probleme, așa că au existat mai multe decese ca în 2020. Miliardarul consideră că oamenii au fost convinși destul de greu să se imunizeze cu serul.

„Am subestimat cât de greu o să fie să convingi oamenii să se vaccineze și să folosească măști în continuare.”, a transmis Bill Gates, potrivit Bloomberg.

Ce spune Bill Gates despre 2022

Totuși, Bill Gates consideră că viitorul sună promițător. Miliardarul a mărturisit că varianta acută a pandemiei o să se încheie în 2022, chiar dacă, după cum a estimat chiar el, virusul este mult mai letal în prezent. El crede că antiviralele și vaccinul ar putea să reducă acest lucru la 50%.

„Cred că faza acută a pandemiei se va încheia în 2022.”, a mai spus Bill Gates.

„Varianta Omicron este îngrijorătoare”

Cu toate acestea, Bill Gates consideră că varianta Omicron este îngrijorătoare, însă mulți o să îi țină piept. Miliardarul este de părere că lumea este pregătită să abordeze orice fel de problemă mai bine ca niciodată, ținând cont de serurile disponibile pe piață, dar și de antivirale.

„Fără îndoială, varianta Omicron este îngrijorătoare. Dar iată ce știm: lumea este mai bine pregătită să abordeze potențialele variante proaste decât în orice alt moment de până acum.”, a mai precizat el.

Bill Gates, un an plin de schimbări

Bill Gates, desemnat ca fiind a cincea cea mai bogată persoană, cu o avere de 135 miliarde de dolari, a trecut prin multe schimbări. Fondatorul Microsoft s-a despărțit de femeia care i-a fost aproape la bine și la greu timp de 27 de ani, Melinda Gates.

„După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre.

Am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem călătoria în această nouă viață.”, au transmis cei doi.