Bill Gates, anunț înfiorător despre viitorul omenirii. Amenințarea mai mare decât Covid-19

Bill Gates, anunț înfiorător despre viitorul omenirii. Amenințarea mai mare decât Covid-19
Magnatul Bill Gates

Bill Gates revine cu noi previziuni înfiorătoare despre modul în care alte pandemii vor acționa împotriva omenirii. Din acest motiv, cofondatorul Microsoft face apel la Guvernele lumii privind plata în avans a miliarde dolari pentru a preveni o nouă pandemie globală, mai periculoasă decât cea actuală.

Ce ne așteaptă în viitorul apropiat

În timp ce tulpinile Covid-19 cele mai înfricoșătoare sunt reprezentate în acest moment de Omicron și Delta, filantropul avertizează că o nouă pandemie mai agresivă ar putea lovi lumea, provocând mult mai multe cazuri grave și decese. Potrivit lui Bill Gates, toate aceste nenorociri ar urma să fie generate de un agent patogen nemilos.

Magnatul a sugerat, de asemenea, că prioritățile lumii au devenit „ciudate” și sarcina de a distribui vaccinurile în lume le rămâne filantropilor și guvernelor bogate.

”Când vorbim despre cheltuirea a miliarde de dolari pentru a salva trilioane de daune economice și zeci de milioane de vieți, este o poliță de asigurare destul de bună”, susține Gates.

În cadrul aceleiași declarații, Bill Gates a dezvăluit că o mare parte din procesul pregătirii pentru o pandemie viitoare mai periculoasă, ar putea fi folosit și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate globală, astfel, ar putea fi dezvoltat un vaccin pentru HIV sau alte vaccinuri mai eficiente pentru tuberculoză și malarie.

Cine a susținut financiar dezvoltarea vaccinurilor actuale

Miliardarul a ținut să-i felicite pe cei doi mari finanțatori ai dezvoltării serurilor anti-Covid-19, respectiv, Guvernul SUA și CEPI (Coaliția pentru inovațiile de pregătire epidemică ), numindu-i „curajoși” pentru modul în care au alocat sume uriașe pentru a crea portofolii largi de potențiale vaccinuri. Cu toate acestea, Bill Gates a transmis că, în etapa în care se află omenirea în acest moment, este nevoie de sume mai mari de bani care să asigure un grad de vaccinare optim.

„Banii puși în joc au făcut posibilele aceste procese științifice. Deci, a existat un beneficiu global imens. Suntem cu toții mult mai deștepți acum. Și avem nevoie de mai multă implicare pentru data viitoare”, a transmis Bill Gates.

Profesorul Cherry Gagandeep Kang, membru al consiliului CEPI și virolog la Colegiul Christian Medical, din Vellore, India, a avertizat că ar trebui să ne așteptăm ca țările să-și pună interesul național pe primul loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI