Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit. Mesaje de dragoste în public cu noua cucerire

de: Năstase Mirabela
10 09. 2020

De când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu mai suferă așa cum o făcea de regulă. Iată că vedeta a aterizat în brațele unui milionar turc. Ce mesaje își trimit cei doi.

Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit

Alex Bodi e istorie pentru Bianca Drăgușanu. Aceasta a ajuns în brațele unui milionar turc și știe cum să-l facă pe Alex Bodi să ”sufere”. Ceu doi și-au spus adio, dar pentru vedetă nu mai există suferință. Aceasta se simte foarte bine de când e în brațele milionarului turc, după cum se prezintă și în story-urile și imaginile publicate pe pagina lui de socializare.

Cu toate că au trecut mai multe zile de când și-a anunțat despărțirea de Alex Bodi, frumoasa vedetă și-a regăsit liniște sufletească, iar acum a făcut totul public, fără rețineri,

Astfel că Bianca Drăgușanu și-a scos din dotare armele pentru a-l face pe fostul iubit să sufere. Recent, aceasta a postat pe pagina ei de socializare un filmuleț în care l-a etichetat pe milionarul turc, dar în care a trimis un mesaj către Alex Bodi.

”Sunt pierdută, iubire”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul clipului video postat.

La numai câteva secunde distanță, milionarul turc a repostat filmuțeul și pe pagina sa de socializare, și așa cumva încât să încingă apele și mai tare a ținut să menționeze că Alex Bodi nu mai are nicio șansă la ea.

”Ești pierdută, iubito”, a scris milionarul pe Instagram în dreptul imaginii!

Bianca Dragusanu

S-a întâlnit cu milionarul turc în Turcia

De menționat este că înainte de a da vestea separării de Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat în Turcia, acolo unde s-a întâlnit cu celebrul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu. El este și fostul iubit al Ioanei Filimon, dar și al și al Otiliei Bilionera. Relația celor doi ar fi început pe Instagram.

Conform surselor Spynews, diva a fost nevoită să meargă într-o deplasare de câteva zile în Turcia pentru a-și rezolva niște probleme. În timpul șederii sale, ea s-a întâlnit cu un bun prieten, Şıklaroğl. Aceleași surse mai susținînsă că între cei doi nu s-a întâmplat nimic însă, ba din contră, afaceristul a fost doar un adevărat gentleman și s-a purtat exemplar cu blondina.

Pe de altă parte, unele surse susțin că este de necontestat admirația turcului față de vedeta din România, dar pentru moment între Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğl nu poate fi încă vorba de o relație amoroasă, subliniază sursele numite.