Bianca Drăgușanu refuză participarea la Survivor România. Motivul? ”Nici pentru 100.000 euro pe zi” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu refuză participarea la Survivor România. Motivul? ”Nici pentru 100.000 euro pe zi” EXCLUSIV
De ce nu ar participa Bianca Drăgușanu la Survivor România, niciodată

Bianca Drăgușanu ne-a dezvăluit că i s-a propus să participe la cel mai umărit show din ultima perioadă, Survivor România. Dar blondina i-ar fi refuzat pe producătorii de la Kanal D. Motivul? Nicio sumă de bani nu ar mai determina-o să renunțe la confortul său de acasă.

Bianca Drăgușanu refuză participarea la Survivor România

Bianca Drăgușanu este extrem de selectivă când vine vorba despre joburile sale. Vedeta acceptă să apară la TV doar dacă este plătită și nu ar da confortul de acasă pe nicio sumă de bani.

”S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Bianca ne-a mărturisit, totodată, că i s-a propus să participe la cunoscutul show Survivor România de la Kanal D. Vedeta susține că a fost la discuții, dar a refuzat.

”Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”, ne-a spus aceasta.

Acceptă doar show-uri pe tocuri de 12 centimetri

Bianca Drăgușanu nu spune însă ”nu” emisiunilor TV. Ea ne-a vorbit și despre condițiile pe care le-ar pune în ceea ce privește participarea sa la show-uri.

”Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, ne-a mai spus blonda, vehementă.

Bianca Drăgușanu nu e străină de emisiunile TV

Vedeta și-a făcut, oficial, debutul în showbiz într-o producție tv, cu un an înainte de a deveni cunoscută ca ”blonda lui Bote”. Ea a participat la un reality-show de tip Big Brother, la postul Euforia TV, intitulat „Atracție imposibilă”. Totul după ce începuse timid să se facă remarcată la prezentările de modă care aveau loc în Capitală.

Apoi a devenit cunoscută publicului în vara lui 2009, când Cătălin Botezatu a prezentat-o drept iubita sa oficială. Bianca a fost apoi asistenta lui Dan Capatos, iar ascensiunea sa în tv a fost evidentă. A surprins când a acceptat să participe la Asia Express, fiind astfel nevoită să renunțe la glamour și la confortul de acasă. Lucru pe care acum, în prezent, vedeta, mamă a unei fetițe de patru ani, nu l-ar mai accepta.

Ce probleme are cu fetița

Bianca Drăgușanu are, în prezent, prioritățile sale. Afacerea sa cu haine care merge foarte bine și se pregătește de prezentare pentru Fashion Week, unde lucrează la o rochie pe care e dispusă să dea cel puțin 4.000 de euro doar pe material.

De câteva zile de când s-a întors din vacanța cu fiica sa din Antalya, are și o mică problemă cu aceasta. Sofia o întreabă de ce ea nu locuiește împreună cu vedeta și cu Victor Slav, tatăl său, fostul soț al Biancăi Drăgulanu, care ar fi terminat relația cu Gabi Bădălău.

”Am pasat-o la taică-su, iar el când a fost întrebat, a schimbat subiectul. Cred că o să-și dea singură seama, eu nu știu cum să-i explic”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI