Bianca Drăguşanu, reacţie de milioane despre prima ei apariţie TV. Până şi ea a început să râdă

de: Ana Chivu
20 07. 2021

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o reacție aparte. Aceasta a vorbit despre prima ei apariție pe micile ecrane, moment în care avea doar 16 ani și apelase la emisiunea lui Mircea Radu pentru a-i aduce iubitul înapoi în viața sa.

Bianca Drăgușanu, reacție despre prima ei apariție la TV

Bianca Drăgușanu este acum una din cele mai discutate și controversate personaje din showbiz-ul românesc. Aceasta a recunoscut în nenumărate interviuri că mereu a fost o fire explozivă și extrovertită și și-a dorit încă de foarte devreme să devină cunoscută, lucru care s-a întâmplat poate mai rapid decât ar fi crezut.

Cu toții știm prima ei apariție pe micile ecrane. Vedeta avea doar 16 ani atunci, era vizibil schimbată și dornică să-și întărească relația cu iubitul său de la acea vreme. Blondina a decis să apeleze la ajutorul proiectului ‘Din dragoste’, moderat de Mircea Radu, pentru a-l aduce înapoi pe bărbatul care i-a furat inima.

Invitată în cadrul unui podcast, designer-ul a dezvăluit mai multe detalii din viața personală și nu numai, printre care a comentat și prima ei apariție pe micile ecrane. Fosta soție a lui Alex Bodi a subliniat că nu se rușinează de trecutul ei și consideră că a evoluat mult, iar toate evenimentele au condus-o în cele din urmă la ceea ce este azi.

Este bine știut faptul că mulți cârcotași analizează și acum imaginile din 1999 și susțin că femeia a trecut prin atât de multe operații încât nici nu mai seamănă cu ceea ce a fost. Bianca a explicat faptul că atunci avea cu 15 kilograme în plus și se afla în perioada pubertății, așa că este normal ca deosebirile să fie mari.

„Lumea mă judecă și mă analizează mult”

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om. Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu.

Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”
Bianca Drăgușanu (Sursa: podcast YouTube Damian Drăghici)

Amintim că după prima apariție aceasta a avut o pauză lungă în care și-a încărcat bateriile, ulterior a fost surprinsă la brațul lui Cătălin Botezatu, personajul care a propulsat-o în lumea bună a Capitalei.