Bianca Drăgușanu o copiază pe Dana Budeanu. Ce le-a transmis criticilor: ‘Luați poza mea’

Bianca Drăgușanu o copiază pe Dana Budeanu. Ce le-a transmis criticilor: ‘Luați poza mea’
Bianca Drăgușanu o copiază pe Dana Budeanu. Ce le-a transmis criticilor: ‘Luați poza mea’

Bianca Drăgușanu le-a transmis un mesaj tuturor femeilor care o critică. Nu de puține ori blondina a fost ținta jignirilor pe internet, iar cei care comentează sunt cel mai adesea femei. 

Bianca Drăgușanu o copiază pe Dana Budeanu

Acum, diva a vorbit despre faptul că sunt o mulțime de femei care îi spun că nu îi stă bine cu buzele atât de mari sau cu peruci. Ea a dezvăluit că deși multe domnișoare îi spun cuvinte urâte, majoritatea își dorește să arate ca ea.

”Astea care domne nu îmi place de tine, ai buzele nu știu cum, porți peruca aia nu știu care, iar ele se duc cu poza mea la stilist. Păi ce sunteți voi, amețitelor”, a spus Bianca Drăgușanu, amintind de apelativul pe care Dana Budeanu îl folosește când se adresează femeilor.

Cu toate că se apropie de 40 de ani, Bianca Drăgușanu nu își arată deloc vârsta. Vedeta simte tot timpul nevoia de intervenții estetice și pentru că și le permite, apelează ori de câte ori simte că mai are de retușat ceva la corpul sau fața ei.

Mai mult, ea a spus anterior că îi place să facă intervenții estetice.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, spunea Bianca Drăgușanu, pe Instagram, acum ceva timp.

Câte operații are Bianca Drăgușanu

Vedeta are la active zees de operații, de la liposucții, implant mamar, implant fesier, rinoplastie, alunițe scoase, buze mărite, lifting facial, botox, fațete dentare și chiar implant de sprâncene sau subțierea gleznelor.

În plus, vedeta investește foarte mulți bani în tratamente corporale și mici ajustări pe care trebuie să le facă periodic, cum ar fi completarea acidului din buze sau umplerea ridurilor fine cu botox.

Bianca își menține silueta cu mare atenție. Mănâncă doar sănătos, face sport constant, masaje anticelulitice și altele. În plus, ea a declarat în repetate rânduri că nu consumă deloc alcool și nici nu fumează, lucru care are o mare importanță în privința sănătății generale, dar și în ceea ce privește aspectul tenului și al pielii în general.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI