Bianca Drăgușanu, mesaje și gesturi vulgare în fața fanilor. În ce hal a putut să jignească

Bianca Drăgușanu, reacție vulgară în fața fanilor din mediul online.

Bianca Drăgușanu e foc și pară! Aceasta a avut o reacție vulgară în fața fanilor de pe rețelele de sociazalire. Ce a supărat-o atât de tare pe cunoscuta creatoare de modă? Aceasta nu și-a mai putut ține în frâu sentimentele de furie.

Biaca Drăgușanu e plină de nervi! Aceasta a reacționat vulgar în fața fanilor

Bianca a preferat deseori să ofere replici într-un mod voalat atunci când a venit vorba de instagram, iar ulterior invitată la emisiuni a dat cărțile pe față. Fanii celebrei blondine știu cu siguranță ce a supărat-o și care este motivul ultimelor mesaje de pe Insta Story.

Mai exact, aceste citate despre prostie care se tot perindă pe paginile de socializare ale divei îi sunt datorate Claudiei Pătrășcanu, cred cei care o îndrăgesc pe vedetă. Amintim că azi încă soția lui  Gabi Bădălău a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță unde a răspuns la cele mai îndrăznețe întrebări la rubrica picantă.

Desigur că printre foi se afla și numele Biancăi pe care artista a caracterizat-o „dăsfârânată, exemplu negativ și falsă”. Aceste cuvinte așteptau o replică din partea blondinei, care nu s-a ferit nici ea să spună ce a avut pe suflet despre artistă.

Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită”, „Prostia e atunci când ai un răspuns la toate. Înțelepciunea e când ai o întrebare pentru orice”, „Atunci când ești mai proastă decât prevede legea: Proștii nu au îndoieli, pentru ei toate lucrurile sunt clare”,

„Depravarea supremă: Prostia are talentul de a fi insistentă”, „Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligența. Inteligența are limitele ei, prostia nu”, au fost doar câteva din citatele postate de fosta soție a lui Alex Bodi în mediul online.

„E săracă şi cu sufletul şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte”

„Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea. Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte”
Bianca Drăgușanu (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI