Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Gabi Bădălău cu o replică simplă: ‘3 la 10 lei’

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Gabi Bădălău cu o replică simplă: ‘3 la 10 lei’
Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Gabi Bădălău cu o replică după ce a fost surprins cu trei femei

„Dragostea se face-n minim doi”, cântă Alex Velea. Gabi Bădălău acceptă varianta de trei. Simbol deosebit în religia creștină, dar și în ezoterism, semnificația cifrei a făcut obiectul unei înregistrări video postate de Bianca Drăgușanu pe contul personal de socializare. Diva a tratat cu ironie evenimentele de cu seară.

Replica Biancăi Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a fost prins în flagrant cu trei femei

Fotoreporterii SpyNews au surprins imagini cu Bădălău în timp ce petrecerea de zor la un eveniment privat. În timp ce toată lumea aștepta nunta cu Bianca Drăgușanu, diva nu-și face apariția în peisaj. Un pahar, două, trei, iar fetele s-au pus pe distracție.

Jovial era și Gabi, doar că, din când în când, își mai arunca un ochi în telefon, parcă așteptând un semn de la cineva. Uite așa, din vorbă în vorbă cu doamnele, afaceristul a trecut la atac. Cum clubul era plin și oricum s-ar fi închis în câteva ore, s-a gândit să se retragă în bârlog, nu singur, ci însoțit de acestea. .

„Ai petrecut cu fetele în seara asta?”, a întrebat reporterul.

„Dar vrei să petrec cu bărbații?”, a spus Bădălău.

Un fel de Robin Hood, fie un fel de Făt Frumos, cert e că a făcut o mișcare avantajoasă după despărțirea de Bianca, dând-o pe divă pe trei doamne. Unde era ea în acest timp? Pe Instagram, povestea fanilor că este o femeie liberă.  La scurt timp, a revenit cu o ironie la adresa fostului partener.

„Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus blondina.

Claudia Pătrășcanu, despre distracția fostului soț 

„Ce pot să spun? Habar nu am. Este viața lui. Adică, el știe foarte bine ce face. E vaccinat, știți vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt…vă dați seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească și el un pic mai mult la băieții noștri, căci este vorba doar de educația pe care noi, părinții, le-o dăm. Cât despre viața lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI