Bianca Drăgușanu, jignită în ultimul hal de Alex Bodi: ‘Prostituată și psihopată’

Bianca Drăgușanu, jignită în ultimul hal de Alex Bodi: ‘Prostituată și psihopată’
Bianca Drăgușanu ar fi fost jignită de Alex Bodi, spune Daria Radionova

I-a fost alături în arestul la domiciliu, l-a susținut mai mult decât orice femeie care i-a trecut prin brațe, dar acum îl pune la punct după ce a dezamăgit-o. Deși Daria Radionova a oferit câteva amănunte despre despărțirea de Alex Bodi, nu s-a oprit aici, ci a vorbit și despre subiectele atinse de afacerist de-a lungul vremii, în ceea ce devenise în urmă cu câteva luni casa lor. Rusoaica a dezvăluit acum că fostul partener a jignit-o pe Bianca Drăgușanu.

Daria Radionova, mesaj năucitor. Bianca Drăgușanu ar fi fost jignită de Alex Bodi

Daria Radionova pare că a fost dezamăgită profund de fostul partener, Prima sa reacție după despărțire a constat într-un mesaj onest, în care a menționat că nu vrea să îl vorbească de rău, dând doar detalii despre despărțire. După ce la interval a ieșit Bodi și a ”dat din casă” și alte amănunte picante, rusoaica a ieșit pentru a se apăra, devoalând la rându-i elemente care le-au cutremurat relația, dar și înfundându-l, simțindu-se rănită din nou de vorbele afaceristului.

Ultimul ei răspuns, după cum a precizat, după ce Bodi a luat-o peste picior, a conținut particularități din relația lor, anume fragmete din discuțiile purtate în casă, care o vizau pe Bianca Drăgușanu. Cea din urmă a fost soția bărbatului preț de câteva luni. Daria a mărturisit că el a vorbit despre blondină în termeni duri.

„Te-ai blocat în propriile minciuni” 

„Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu…ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demns…Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe.

Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă miciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, este mesajul Dariei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI