Bianca Drăgușanu, însărcinată? Ce spune Gabi Bădălău EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, însărcinată? Ce spune Gabi Bădălău EXCLUSIV
Bianca Dragusanu ar fi insarcinata

Nici nu s-a terminat bine petrecerea de cinci stele ce a avut loc cu ocazia nunții surorii sale, iar Gabi Bădălău a aflat că mai nou, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, blondina ar fi însărcinată, conform Spynews. De obicei reținut în declarații, fiul fostului ministru a ținut să precizeze că fosta asistentă tv nu poartă în pântece copilul său.

Este Bianca Drăgușanu gravidă?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o frumoasă poveste de dragoste de la începutul anului 2021, încheiată, se pare, recent, după ce blondina ar fi intrat cu o bâtă în apartamentul în care iubitul său chefuia cu Florin Salam și mai multe domnișoare.

De atunci, cei doi nu s-au mai întâlnit, și și-au petrecut singuri vacanțele în care au fost plecați. Nici nu s-a terminat însă nunta ca-n povești a suroriii sale, iar Gabi Bădălău a aflat, cu surprindere, că Bianca ar fi însărcinată cu copilul său.

De obicei foarte reținut cu viața sa privată, fiul fostului ministru a făcut însă o declarație pe marginea acestui subiect, infirmând clar că blondina ar urma să-l facă tată pentru a treia oară, după ce soția sa, Claudia Pătrășcanu, cu care se află în divorț, i-a făcut doi băieței.

„Eu știu că astăzi, acum, Bianca nu este însărcinată. În rest, nu comentez.”, a declarat acesta în exclusivitate pentru impact.ro

Dragoste cu năbădăi. Picătura care a umplut paharul

Bianca și Gabi Bădălău au avut parte, de-a lungul relației lor, de o dragoste cu năbădăi. Cei doi au mai fost despărțiți, dar s-au împăcat, iar motivul pare a fi gelozia reciprocă. De fiecare dată, Bianca s-a mutat să locuiască la ea acasă, dar fără a-și lua însă defnitiv bagajele din casa fiului de milionar.

În luna decembrie, cei doi au sărbătorit un an de relație, chiar dacă Bădălău nu era și nici nu este încă divorțat oficial.

Cea mai serioasă ceartă a avut loc recent, între cei doi, atunci când Bianca a fost acuzată că ar fi intrat în apartamentul acestuia și i-a luat la bătaie pe petrecăreții printre care se afla și Florin Salam.

La doar câteva zile după acest incident, Bădălău a plecat în vacanță în Grecia, împreună cu cei doi copii ai săi, în timp ce blondina a sărbătorit separat Sărbătorile Pascale, iar apoi ziua de 1 Mai.

Bădălău a chefuit la nuntă, Bianca a plecat în Dubai

Gabi Bădălău a petrecut week-end-ul ce tocmai s-a încheiat la nunta surorii lui, care a avut loc pe domeniul de zeci de mii de euro al familiei, din Bolintin-Vale, unde invitat special era și Florin Salam.

Întrucât părinții acestuia nu au fost de acord cu relația fiului lor cu Bianca, blondina nu fusese invitată, înainte de a se despărți de iubitul său.

La rându-i, și Bianca s-a distrat, dar departe  de țară, în Dubai, acolo unde a plecat în mare grabă cu mama și fiica sa, Sofia. Aceasta se va întoarce peste câteva zile, pentru ca mama ei să nu piardă programarea la clinica de înfrumusețare, unde urmează să-și facă mici retușuri.