Bianca Drăgușanu desființează o vedetă din România: ‘O cârtiță disperată’. Scandal în premieră între cele două

Bianca Drăgușanu distruge imaginea unei vedete de la noi

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Cunoscuta fostă asistentă de televiziune îngroapă imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a șocat pe fanii care n-au înțeles în primă fază ce ar putea avea acestea de împărțit.

Bianca Drăgușanu: ‘O cârtiță disperată’. Iubita lui Bodi desființează o vedetă de la noi

Scandal neașteptat între două dintre personajele vremii mult discutate în mediul online! Bianca Drăgușanu o denigrează pe Carmen de la Sălciua. Fanii celor două nu au înțeles inițial ce ar putea avea cele două de împărțit și de unde a pornit totul. Mai cu seamă că nu au legături comune și nici nu împart același domeniu. Bianca s-a dezlănțuit în story pe Instagram la adresa celebrei cântărețe de petrecere. Mulți dintre internauți susțin că doar Carmen s-ar potrivi perfect cu cele spune de iubita lui Bodi în video-uri. Fosta asistentă de televiziune le-a sugerat celor care o urmăresc să se retragă de pe paginile acesteia de socializare.  Totul ar fi pornit de la un gest umanitar pe care solista l-ar fi făcut. Nu asta a fost problema, ci faptul că a ținut neapărat să se filmeze în timp ce ajuta un nevoiaș. Unii spun că iubita afaceristului a exagerat pentru că solista doar a încercat să ofere un exemplu bun urmăritorilor ei, în timp ce alții sunt de aceeași părere cu creatoarea de modă.

”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”
Bianca Drăgușanu

Carmen de la Sălciua și Alexandra
Carmen de la Sălciua și Alexandra „Degețica”

A profitat sau nu de notorietatea lor?

Ulterior, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie alături de Alexandra, cunoscută în mediul online drept Degețica (datorită înălțimii sale). Ea și soțul său au devenit unii dintre cei mai urmăriți de pe Tik Tok în urma dansurilor lor și ale preparatelor femeii. Cuplul a fost aspru criticat după ce a apărut la Acces Direct din cauza antecedentelor. Cei mai mulți au avut impresia că aceștia le vor lua locul Vulpiței și lui Viorel pe canapelele reality-ului, dar nu a fost așa.

Ardelenilor li s-a expus povestea emoționantă, iar cu această ocazie au oferit o lecție valoroasă tuturor, aceea că poți să fii fericiti cu puțin.„Bucătăria Jamilla nu e doar o Bucătărie 😔♥️! Are o poveste si ma bucur ca am avut ocazia sa o ascult 🙏🏾”, a fost mesajul artistei din descrierea fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bucătăria Jamilla nu e doar o Bucătărie 😔♥️! Are o poveste si ma bucur ca am avut ocazia sa o ascult 🙏🏾

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) pe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI