Beizadeaua Dragnea își trăiește luxul nestingherit. Ce mașină și-a cumpărat, apartamentul în care stai face cât o roată

Dragnea Jr. continuă să trăiască în lux. Ce mașină extrem de scumpă și-a luat

Ca să uite de necazuri și să poată răsufla relaxat și liniștit…și-a luat un bolid de lux. Valentin Dragnea trăiește nestingherit în luxul în care a crescut și l-a obișnuit tatăl lui. Acesta, pentru a-și estompa grijile și suferința, și-a achiziționat nu orice mașină, ci una pe măsura lui și a titulaturii, dat fiind faptul că renumele nu trebuie să se piardă atâta timp cât capul familiei e puțin prins cu niște treburi.

Nouă achiziție de lux în familia Dragnea

Lui Valentin Dragnea îi este greu cu tatăl lui în închisoare, atât de greu încât a ales să-și alunge supărarea cu o mașină de lux. Precum spune vorba românescă: obrazul fin..cu cheltuială se ține. Dragnea Jr. ține cont de aceasta și face abstracție de vremurile grele pe care le trăiește și continuă să aleagă luxul pe primul loc.

Acesta a mai adăugat la colecția sa de mașini un Mercedes S-Class AMG, marcă ce valorează nu mai puțin de 150.000 de euro. Pasiunea costisitoare a tânărului îl face să bage adânc mâna în buzunar, mai ales că ajunge în centrul atenției doar pornind motorul.

Modelul mașinii pe care l-a achiziționat de curând Valentin Dragnea
Modelul mașinii pe care l-a achiziționat de curând Valentin Dragnea

Alexandra, singura care suportă consecințele?

În acest timp, fiica fostului președinte al Partidului Social Democrat pare că nu știe pe unde să-și mai scoată cămașa. Alexandra este oprită din a-și urmări mai departe cursul vieții din cauza a ceea ce a făcut tatăl său. Tânăra și-a făcut o viață în America, alături de iubitul ei.

Din păcate, nu se mai poate întoarce în locul unde trăiește și studiază din cauza interdicției întregii familii în SUA. La moment, pare că Alexandra este singura care simte cu adevărat greul și suportă consecințele acțiunilor tatălui. Bruneta trebuia să-și înceapă anul universitar e curând, însă a fost nevoită să rămână în România, după ultima vizită pe care  i-a făcut-o tatălui, care se află în închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI