Băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață. Ce conținea ”licoarea” care îl făcea ”mai inteligent”

Băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață. Ce conținea ”licoarea
Milionarul este arestat în cursul zilei de ieri pentru 30 de zile.

Conform datelor furnizate de procurori, în cursul zilei de ieri milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dar, până la a deveni inculpat într-un dosar de înșelăciune, brașoveanul apărea pe rețelele de socializare promovând multe, printre care și băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață. Citește mai departe și află ce conținea ”licoarea” care îl făcea ”mai inteligent”.

Călin Donca, mentor și milionar

Apărut peste noapte, postând într-un milionar autentic, care pornise o afacere de la zero, Călin Donca este deja un personaj extrem de cunoscut, dar și controversat, pe rețelele de socializare.

Băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață. Ce conținea
Familia Donca

Nu puține au fost episoadele în care apărea în fața urmăritorilor săi pe TikTok, promovând tot felul de lucruri, printre care și așa-zisa monedă virtuală inventată de el.

Pe seama acestei criptomonede, brașoveanu avea să-și umple conturile cu cel puțin 700.000 de euro, iar printre cei înşelați se numără și Dorian Popa:

”Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre.

Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni.

Nu răspunde nimeni la telefon. Este un fel de ceaţă totală!”, a spus Dorian Popa, într-o intervenție la Observator.

Află mai multe aici: Dorian Popa, una dintre ”victimele” milionarului brașovean

Ce este băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață

În toate acele clipuri de promovare, aproape de fiecare dată, fanii au putut observa băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață.

Citește și despre: Aroganța milionarului înainte de a fi săltat de polițiști. Cum tracta un Lamborghini cu un alt Lamborghini, la Mamaia

Mulți s-au întrebat, și pe bună dreptate, ce conținea ”licoarea” care îl făcea ”mai inteligent”.

De altfel, într-unul din episoadele sale de pe TikTok, milionarul inteligent avea să explice, de fapt, ce este această licoare miraculoasă:

“Facem rețeta pentru sucul verde, o să vezi ce simplu este dimineața în doar cinic minute să ai pregătită licoarea cu care îți începi ziua Și care te menține sănătos.

Primul lucru de care ai nevoie din ingrediente este sucul de lămâie, după cum vedeți jumătate de pahar. După care celelalte ingrediente pe care le poți alege cum vrei tu, dar mai ales între ele să fie pătrunjel.

Eu am mai pus și apoi pentru că îmi place modul în care funcționează și castravete, sau ce vrei tu în loc de castravete. Ideal ar fi să fie verde.”, spunea acesta pe TikTok.

Milionarul arestat pentru 30 de zile, într-un dosar de înșelăciune

Ca urmare a unor reclamații, procurorii DNA s-au autosesizat și au demarat o anchetă în cazul acestuia, iar concluziile au fost că este vorba de infracțiuni de înșelăciune și organizarea de grup infracțional, ca atare milionarul era arestat în cursul zilei de ieri pentru 30 de zile.

Citește și despre: Ultima oră! Afaceristul Călin Donca a fost reținut de DNA. Ce acuzații a primit

Conform procurorilor, din acest grup infracțional ar mai face parte contabila milionarului, precum și soția acestuia, Orianda Donca.

Urmăriți Playtech.ro și pe