Băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată: ‘Să mă apuc?’

Băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată: ‘Să mă apuc?’
Băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată

Om de televiziune, mamă, soție, femeie de afaceri. Vedeta Antena Stars este în permanență în mișcare, abia reușește să se împartă cu succes între toate proiectele în care este implicată. Cu un așa stil de viață haotic, există momente în care simte că cedează. Mereu sinceră, prezentatoarea a făcut o mărturisire fanilor săi și le-a cerut și un sfat. Află care este băutura pe care Gabriela Cristea nu ar fi consumat-o niciodată.

Soție, mamă, profesionist desăvârșit

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. În fiecare zi, de luni până vineri, fanii o pot vedea pe micul ecran, ca gazdă a emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, unde dezbate, alături de invitați, cele mai importante momente din reality show-ul produs de Antena 1.

Este om de televiziune, mamă, soție, femeie de afaceri, roluri pe care le îndeplinește cu măiestrie, însă nu îi este deloc ușor să le jongleze pe toate. Pentru a se asigura că are suficient timp pentru sarcinile zilnice, alarma sa sună la o oră la care mulți români încă se bucură de somn.

„În fiecare zi se întâmplă câte ceva care îmi complică viața”

În aceste condiții, nu este nicio surpriză faptul că oboseala este o constantă în viața vedetei.

„Ce frumos este să stai așa pe multe materiale cu paiete. Ați spune că viața mea este doar simplă și liniștită și că nu mi se complică deloc, dar în fiecare zi se întâmplă câte ceva care îmi complică viața și nu toată viața mea e doar o paietă și plină de sclipici…”, a spusGabriela Cristea, pe o platformă de social media.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, accident de faţă cu fiica sa. S-a întâmplat chiar în garajul familiei, vedeta nu se poate ridica din pat: „S-a întâmplat neprevăzutul”

Băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată: ‘Să mă apuc?’

Care este băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată

Mereu sinceră și deschisă cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, Gabriela Cristea a făcut o mărturisire surprinzătoare, dezvăluind că nu este și nu a fost vreodată o consumatoare de cafea. Le-e cerut admiratorilor și un sfat.

„Mă bate un gând acum. Mă bate gândul să mă apuc de cafea. Voi cum v-ați apucat de cafea? Pentru că eu nu sunt băutoare de cafea și nu am fost niciodată.

Problema este că trezitul acesta de la 6 jumate îți aduce multe avantaje în sensul că ai timpul pe care îl ai la dispoziție, dar îți aduce și dezavantaje foarte, foarte mari pentru că pe la 2 așa te ia o năniță, Doamne! Deci mă ia o năniță pe la 2 de îmi vine să las tot, să trag mașina pe dreapta, de obicei mă prinde în trafic ora asta, și să mă culc. Deci, să mă apuc de cafea sau nu?”, a precizat vedeta Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, derapaj la Antena Stars: „M-am îngrășat și am dosul suficient de mare pentru ei”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Urmăriți Playtech.ro și pe