Băutura neașteptată care scoate petele de pe blugi. Este marele secret al americanilor

Băutura neașteptată care scoate petele de pe blugi. Este marele secret al americanilor
Ce băutură te scapă de petele de pe blugi?

O băutură neașteptată te poate ajuta la curățenie. Nu trebuie să îți mai faci griji de petele de pe blugi. Americanii știu bine acest secret de care se folosesc foarte des. Toate gospodinele trebuie să ia la cunoștință asta! Cu siguranță te va surprinde și pe tine rezultatul dorit. Mai mult decât atât, scapi de banii pe care i-ai cheltui pe diverse produse de curățat pe care le găsești de obicei la supermarket-uri. Iată de ce ai nevoie!

Băutura care te scapă de petele de pe blugi: ce trebuie să folosești?

Blugii se află în garderoba tuturor. Aceștia sunt ușor de purtat în diverse ocazii și sunt foarte comozi. Cu toate astea, țesătura și modelul au de suportat dacă nu sunt întreținuți cum trebuie. Poate puțini știu, dar există o băutură alcoolică pe care să o pui pe blugi pentru a scoate foarte rapid petele de pe ei.

Tocmai pentru că sunt nelipsiți din ținutele de zi cu zi, trebuie spălați des. Specialiștii spun că acest articol vestimentar poate fi purtat de maximum 10 ori până să ajungă în cuva mașinii. De asemenea, cei albaștri se curăță mai rar decât alții. Pauza mare dintre spălări poate să contribuie la aspectul nou al lor, motiv pentru care e bine să fii atent la modul în care îi porți.

,,Poți să îți speli blugii după nouă sau zece purtări”

„Dacă porți blugii în fiecare zi, aș recomanda să-i speli după 3-4 purtări”, spune Mary Pierson, vicepreședinte senior al Denim Design la Madewell. În timpul acesta, Torres, proprietarul unui atelier de reparații de blugi Denim Therapy din NYC, susține că blugii pot fi purtați până la o lună fără să fie spălați.

„Poți să îți speli blugii după nouă sau zece purtări, pentru mine acest interval de timp este ideal‟, a mărturisit el. Richardson recomandă ca oamenii să se folosească de un ciclu de spălare scurt și apă la 40 de grade Celsius atunci când îi curăță. „Apa ușor călduță va activa detergentul”, este de părere acesta.

Dacă există pete vizibile pe ei, nu trebuie clar să amâni spălarea lor. Este indicat să folosești un detergent special în funcție de culoarea pantalonilor. Americanii folosesc de obicei vodka pentru a scăpa de zona murdată.

Băutura alcoolică îndepărtează orice miros și are un puternic efect antibacterian. Cu siguranță și românii au în casă asta.„Vodca îndepărtează orice miros, dar mai ales este un puternic antibacterian”, mai spune Patric Richardson.