Băutura miraculoasă care previne cancerul. Trebuie să o bei neapărat dimineața

Băutura miraculoasă care previne cancerul. Trebuie să o bei neapărat dimineața

Care este băutura miraculoasă care previne cancerul și de ce trebuie să o bei neapărat dimineața. Trebuie să prepari și tu acest cocktail natural, cu un puternic efect energizant și să îl consumi cât mai des dimineața, pe stomacul gol.

Băutura miraculoasă care previne cancerul

Acest preparat dă restart metabolismului, curăță intenstinul gros și previne apariția tumorilor la nivelul sistemului digestiv. Băutura miraculoasă care previne cancerul este o licoare hidratantă, parfumată și mai mult decât binefăcătoare pentru sănătate.

Tot ce trebuie să faci este să combini câteva ingrediente, pentru a obține un amestec detoxifiant, cu multiple efecte pozitive pentru sănătate. De asemenea, se mai pot adăuga în compoziție și fructe proaspete, dar și legume și ierburi aromatice. Această băutură miraculoasă care previne cancerul trebuie ținută la frigider, cel puțin două ore. De altfel, cu cât este mai mult ținută la frigider, cu atât vei avea parte de mai multe substanțe nutritive conservate în apă.

Unele rețete de apă detoxifiantă includ mai multe ingrediente, în timp ce altele se bazează doar pe unul, cum ar fi ghimbirul. Dar fiecare component aduce beneficii pentru organism, așadar, cu cât mai multe ingrediente, cu atât mai bine, asigurând corpului hidratarea esențială, care este benefică pentru tranzitul intestinal și pentru eliminarea toxinelor.

Pentru băutura miraculoasă care previne cancerul ai nevoie de ingrediente precum lămâia, oțetul de mere, mentă proaspătă, castravete, pulbere de scorțișoară și ghimbir. Dar să le luăm pe rând:

Ghimbirul, unul dintre ingredientele minune
Ghimbirul, unul dintre ingredientele minune

O băutură plină de ingrediente minune

Lămâia

Este bogată în vitamina C, iar apa cu lămâie sau cu lime favorizează crearea unor enzime. Poți să storci sucul în apa rece sau să adaugi felii de lămâie în apă.

Oţetul de mere

Dacă adaugi două sau trei linguri de oțet de mere în apă, vei beneficia de o îmbunătățire a procesului de eliminare a toxinelor din corp și a digestiei, însă și de o accelerare a metabolismului. În plus, apa cu oțet poate să echilibreze și nivelul pH-ului din organism.

Menta proaspătă

Menta are o aromă unică și revigorantă, dar frunzele ajută și la eliminarea bilei din corp. În plus, ele îmbunătățesc activitatea glandeor salivare, ele produc enzime digestive, absorbând vitaminele și nutrienții din mâncare. Menta mai calmează și durerile de stomac.

Castravetele

Castraveții sunt o sură importantă de apă și de fibre, astfel că asigură o bună digestie și ajută la golirea intestinelor. Într-un pahar cu apă rece este de ajuns să pui o jumătate de cstravete de mărime obișnuită.

Pulberea de scorţişoară

Se poate folosi un baton de scorțișoară la un pahar cu apă sau o linguriță de pulbere, pentru a obține un amestec benefic în prevenirea bolilor intestinale cauzate de bacterii. Tratează infecțiile din tractul gastro-intestinal.

Ghimbirul

De menționat este că rădăcina de ghimbir deține un efect decalmare a crampelor și reduce gazele care produc balonare și indigestie. Trebuie să tai o bucată de rădăcină în felii mici, pe care să le lași să acționeze peste noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI