Băutura cu beneficii uriașe pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de somn. Întărește sistemul imunitar

de: Stan Nicu
03 07. 2023

Foarte mulți dintre români apelează la diferite metode naturiste cu scopul de a-și întrăi sistemul imunitar. Așadar, care este băutura cu beneficii uriașe pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de somn. Aceasta chiar că întărește sistemul imunitar.

Cum să îți întărești sistemul imunitar ca Sofia Vicoveanca. Artista cântă ca în tinerețe și la 80 de ani

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum reușește să se mențină sănătoasă. Aceasta a dezvăluit tuturor care este remediul natural prin care își menține un sistem imunitar puternic.

”Eu nu merg pe playback, încă mai cânt, am voce”, spune îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca, care a dezvăluit tuturor românilor un vechi remediu naturist care o ajută să scape de durerile de gât.

Sofia Vicoveanca cântă live la fiecare concert

Cu o carieră de succes pe scenă de peste 60 de ani, dar și cu un repertoriu foarte variat Sofia Vicoveanca îşi răsfață publicul live la fiecare concert.

Astfel, dacă vreun spectacol se lasă cu dureri de gât sau răgușeală, Sofia Vicoveanca are o veche rețetă naturistă la care apelează de fiecare dată.

Chiar dacă a împlinit 80 de ani, marea doamnă a scenei românești nu păcălește publicul cu înregistrări şi pentru asta are mare grijă de vocea şi de sistemul ei imunitar.

Ce trebuie să faci, potrivit Sofiei Vicoveanca, atunci când ești răcit

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro.

În plus, celebra cântăreață a dezvăluit și cum ține răgușeala la distanță, având un remediu special și pentru asta.

”Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca pentru sursa citată mai sus.

Sofia Vicoveanca nu își păcălește publicul

Astfel, Sofia Vicoveanca este la fel de energică, de plină de viață, ca în anii de debut. Astfel, la petrecerile unde este invitată nuntașii se înghesuie să încingă hora pe ritmurile pieselor ei de muzică populară.

Chiar dacă a împlinit 80 de ani, marea marea doamnă a scenei românești nu păcălește publicul cu înregistrări, deși ar putea foarte bine să o facă, la fel cum procedează foarte mulți dintre artiști români.