Băutura care nu trebuie consumată niciodată înainte să zbori cu avionul. Ce greșeală fac mulți români

Băutura care nu trebuie consumată niciodată înainte să zbori cu avionul. Ce greșeală fac mulți români
Ce sa nu bei inainte de un zbor cu avionul

Există o băutură pe care nu trebuie să o consumi niciodată înainte să zbori cu avionul. Mulți români fac această greșeală, însă acum poți să știi ce nu trebuie să bei înainte de a zbura în vacanță sau oriunde în altă parte. Așadar, de ce trebuie să te ferești și care este motivul?

Ce să nu bei înainte de a zbura cu avionul. Nu veți mai arăta aș cum vă doriți

Persoanele care urmează să meargă cu avionul, iar îngrijirea pielii este un subiect care le preocupă, ar fi bine să evite să consume un anumit fel de băutură înainte de zobor.

Foarte mulți dintre oameni se pregătesc temeinic atunci când au de mers cu avionul. Se fac bagajele, se verifică actele, metoda de transport până la aeroport…etc.

Nu este de mirare că mulți sunt deja epuizați atunci când ajung la aeroport. Pentru asta, cei care pleacă cu avionul trebuie să se hrănească corespunzător înainte, oferindu-i organismului alimente și băuturi care îl mențin sănătos și plin de energie.

Ce să măncânci și să bei atunci când zboi cu avionul

Organismul are nevoie înainte de un zbor cu avionul de fructe, legume, proteine și apă. Însă, o băutură preferată de mulți poate reprezenta un adevărat pericol pentru aspectul nostru fizic.

Hidratarea este importantă înainte de un zbor, însă trebuie folosită doar apa pentru asta, eventual și cu niște lămâie.

Cafeaua nu este indicată înainte de zbor

Cafeaua este alegerea nepotrivită atunci când vine vorba de a zbura cu avionul. Cofeina inhibă hormonii antidiuretici din organism, ceea ce duce la o pierdere a conținului de apă din piele.

De asemenea, consumul de cafea combinat cu umiditatea scăzută și cu aerul uscat din avion provoacă o deshidratare considerabilă a pielii corpului.

Deshidratarea pielii provoacă mâncărime

Trebuie să se știe că pielea deshidratată poate provoca mâncărime, cearcăne sub ochi și, în plus, atunci când suntem deshidratați există riscul să ne apară linii fine și riduri pe față.

Pentru cei care nu pot să renunțe la consumul de cafea, există câteva modalități pentru a contracara efectele pe care această băutură le va avea asupra corpului lor:

Ce ai de făcut dacă nu poți să renunți la cafea

-Trebuie să consume înainte și în timpul zborului cel puțin 8 pahare de apă, apă cu lămâie sau apă de nucă de cocos;

-De asemenea, un mic kit de îngrijire ar putea fi de mare ajutor. Specialiștii ne îmvață să punem în geanta de mână o cremă hidratantă și o mică sticlă cu apă termală. Este recomandă aplicarea cremei la fiecare 3 ore.

-Nu în ultumul rând, folosiți masca pentru somn și perna de călătorie, pentru a vă odihni. Niciodată nu strică un somn bun în avion, mai ales dacă călătoria este una lungă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI