04 iul. 2022 | 10:34

Băutura care curăță ficatul de toxine în doar 9 zile. Lidia Fecioru o recomandă

Diverse
Băutura care curăță ficatul de toxine în doar 9 zile. Lidia Fecioru o recomandă
Bautura care curata ficatul de toxine in doar 9 zile. Lidia Fecioru o recomanda

Atunci când ai o perioadă delicată și simți că trebuie să îți eliberezi organismul de toxine, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru îți recomandă să consumi o anumită băutură care te ajută să îți purifici trupul în doar 9 zile. O poți prepara din câteva ingrediente esențiale.

Ce băutură naturală curăță ficatul în doar 9 zile

În cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, specialistul de la Antena 3, a dezvăluit secretul unei băuturi naturale care te ajută să îți cureți ficatul în doar câteva zile. Licoarea se face pe bază de pătrunjel.

„La blender putem să punem un pic de pătrunjel şi 2 căţei de usturoi. Blenduim bine, bine şi turnăm apa cât să fie un pahar.

Mai punem o lingură de suc de lămâie. O bem dimineaţa şi seara. Bem trei zile cu usturoi şi trei zile fără usturoi, apoi iar cu usturoi.

Este bun pentru cei care lucrează în mediul toxic. Este bun pentru curăţarea ficatului. Reglează tot ce ţine de sistemul nervos şi de sânge.

Se face doar 9 zile. Facem pauză două săptămână, apoi mai facem alte 9 zile. Are şi contraindicaţii. Cei care au reflux, gravidele şi cei care au gastrită cronică.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului!”

În cazul în care nu te-ai convins de această variantă, specialiștii îți recomandă o altă licoare ce are ca scop principal purificarea organismului. Cum îți detoxifiezi ficatul folosindu-te numai de apă și mentă.

Tot ce trebuie să faci este să pui un litru de apă și menta la fiert, timp de cinci minute. După ce ai oprit focul și ai lăsat soluția la răcit, trebuie să adaugi zeama de la o lămâie, zeama de la o portocală și trei linguri de miere peste.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.”, a completat Lidia Fecioru la Antena 3.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro