Bătaie în autobuz, la Iași. Doi românii cu nervii întinși la maximum s-au luat la palme VIDEO

Bătaie în autobuz, la Iași. Doi românii cu nervii întinși la maximum s-au luat la palme VIDEO
Bătaie într-un autobuz din Iași. Totul a pornit de la masca de protecție

Doi români nervoși s-au luat la palme într-un transport comun din Iași. Care a fost mărul discordiei și cum au reacționat ceilalți călători când i-au văzut cum și-au exteriorizat nemulțumirile?

Scene halucinante într-un autobuz din Iași. Doi călători s-au luat la palme

Doi români au răbufnit, iar în urma unui simplu gest al unuia dintre ei a început o adevărată băiaie între călători. Scenele halucinante s-au derulat într-un transport în comun din Iași, în fața altor oameni depășiți de situație și care n-au înțeles inițial motivul tensiunii. Totul a plecat de la veșnica problemă a zilelor noastre – masca de protecție. Un bărbat a lovit cu palmele o femeie care nu purta masca corespunător, iar ironia a făcut că nici „legiuitorul” însuși nu o avea pusă cum trebuie. Pandemia continuă să afecteze rău nervii românilor, iar situațiile de acest gen nu se fac deloc dispărute.

Întregul conflict a pornit de la refuzul vehement al femeii de a respecta regula de protecție, conform bzi.ro. Schimbul tăios de replici nu s-a lăsat așteptat. Cum vorba multă e sărăcia omului, bărbatul care voia să taie în carne vie și înlocuia pentru câteva clipe un om al legii datorită comportamentului său a sărit la aceasta cu palmele. Unii din martori susțin totuși că lucrurile ar fi stat altfel, iar că în urma câtorva vorbe aspre ale bărbatului femeia ar fi fost cea care a acționat prima și ar fi sărit la bătaie. Culmea a fost că nici cel care voia să facă dreptate nu purta masca așa cum trebuie, ci sub nas. Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut filmarea apărută în spațiul public.

Bătaie între un bărbat și o femeie din Iași într-un autobuz. Violențele și-au făcut apariția din cauza măștii de protecție
Bătaie între un bărbat și o femeie din Iași într-un autobuz. Violențele și-au făcut apariția din cauza măștii de protecție

Poliția s-a autosesizat

IPJ Iași a trimis un comunicat în care indică faptul că urmează să fie efectuate verificări pentru a stabili cum s-a derulat evenimentul. Apelurile la Telverde cu privire la românii care reclamă alți români în cazul celor care nu se conformează restricțiilor impuse de oficiali au devenit din ce în ce mai multe. Cetățenii pot trimite inclusiv pe WhatsApp imagini către poliție. Cei care nu poartă masca de protecție sau o țin sub bărbie vor fi mustrați de oamenii legii cu o amendă cuprinsă între 500 și 2.500 de lei. 

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI