11 feb. 2022 | 15:39

Bătaie cu topoare și bâte între două clanuri de interlopi. Zeci de polițiști și jandarmi au intervenit VIDEO

News
Bătaie cu topoare și bâte între două clanuri de interlopi. Zeci de polițiști și jandarmi au intervenit VIDEO
Bătaie cu bâte și topoare între două clanuri de interlopi

Bătaie ca în filme între două clanuri de interlopi pe străzile din Lugoj, sub privirile martorilor, care s-a adăpostit în case de frică. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un topor.

Scene violente surprinse în județul Timiș

Scenele, parcă desprinse din filme, au avut loc în cartierul Micro I, acolo unde cele două tabere s-au întâlnit întâmplător. În altercație au fost folosite bâte și topoare, iar restul cetățenilor au fugit în casă, îngroziți și șocați de cele întâmplate. Zeci de echipaje de poliție și jandarmi au fost chemați de urgența la fața locului.

Până la sosirea autorităților, mulți dintre cei implicați au reușit să fugă. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital cu răni la cap și la coană, însă a refuzat internarea. După ce s-a terminat bătaie, oamenii legii au început căutările. Indivizii au fost dați în consemn la poliție de frontieră pentru a nu părăsi țara.

În noaptea de joi spre vineri, șase indivizi au fost depistați și reținuți după episodul violent și duși la secție pentru audieri. În cursul zilei de astăzi se va cere arestarea lor preventivă. Aceștia sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe.

Cinci fete s-au bătut pe o stradă din Focșani

Cinci adolescente și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Focșani, județul Vrancea. Cineva a filmat încăierarea dintre fete, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Acestea au ajuns și la polițiști, care s-au autosesizat și fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat.

”În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unităţi de învâţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză”, a transmis, joi, IPJ Vrancea.

În urma vizionării imaginilor, conducerea IPJ Vrancea a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situației de fapt, iar în funcție de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecință.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro