Bărbatul filmat cu Nicușor Dan rupe tăcerea. De ce s-au întâlnit cei doi, de fapt

de: Ștefan R. Apostol
22 09. 2020

Nicușor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare că are din ce în ce maiai multe probleme. Săptămâna trecută apăreau informații despre anumite legături cu lumea interlopă. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informații. Este vorba despre o întâlnire a acestuia cu prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Bărbatul filmat cu Nicușor Dan rupe tăcerea

Luni opinia publică a avut parte de alte dezvăluiri în ceea ce-l privește pe Nicușor Dan. Informațiile, și de data asta, au fost furnizate tot de Dana Budeanu în cadrul sesiunii video ”Verdict politic”.

Dezvăluirile se refereau la o întâlnire a candidatului dreptei cu Cătălin Grigore, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor. Imaginea candidatului USR-PLUS la fotoliul de primar al Capitalei la alegerile locale 2020, și-așa șifonată, a mai suferit o lovitură. Mihai Gâdea l-a invitat pe Cătălin Grigore să vorbească despre această întâlnire în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”.

Nicușor Dan și Cătălin Grigore, întâlnire de afaceri

 „Ne-am întâlnit în iunie anul trecut, dacă nu mă înșel. În urma unui proces intentat de dânsul și de ONG-ul pe care îl conduce împotriva unor proiecte rezidențiale pe care noi le reprezentam. A contestat mai multe PUZ-uri, printre care și PUZ-ul Sectorului 4. Niște PUZ-uri proprietate privată a unei companii cu care noi ne aflam în curs de tranzacționare. Dar și PUZ-urile unor persoane fizice care se întâmplă să fie clienții noștri.”, a declarat Cătălin Grigore.

De ce s-au întâlnit cei doi, de fapt

Pentru a elucida problemele și situația de fapt, aseară, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Cătălin Grigore a fost invitat să-și spună punctul de vedere legat de această întâlnire.

”Ne-am întâlnit într-unul dintre birourile noastre, mai exact la cel de pe șoseaua Olteniței. Era foarte important să-i prezentăm domnului Nicușor în primă fază punctul nostru de vedere și anume faptul că acest proces a fost intentat pe fundamente greșite. Și chiar a fost o discuție în contradictoriu care a durat mai mult timp. În cele din urmă nu am ajuns la nicio înțelegere.”, a continuat Cătălin Grigore. (vezi interviul integral aici)

Nicușor Dan întâlnire la ceas de seară cu Cătălin Grigore

Acest nou scandal mediatic a fost generat de noile dezvăluiri ale Danei Budeanu în ultimul material video, sub egida ”Verdict Politic”. Materialul a fost adus în fața opiniei publice ieri, iar Dana Budeanu spunea:

„Eu îl întreb pe domnul Nicuşor Dan, pe care îl aveţi pe aceste imagini, împreună cu domnul Cătălin Grigore (Sud Rezidenţial), în momentul în care ai depus această acţiune împotriva PUZ-ului, până în momentul în care te-ai întâlnit cu domnul Cătălin Grigore şi din acel moment până în momentul în care pe 19 august 2020 ai pierdut procesul cu Sud Rezidenţial, cum te-ai înţeles”, încheie materialul Dana Budeanu.