07 iul. 2020 | 16:49

Bani mai puțini la factura Digi RCS RDS. Veste de ultimă oră pentru clienții din România

Știri generale
Bani mai puțini la factura Digi RCS RDS. Veste de ultimă oră pentru clienții din România
Bani mai puțini la factura Digi RCS RDS. Veste de ultimă oră pentru clienții din România

Digi RCS/RDS vine cu un anunț surpriză pentru milioane de fani. Astfel, nu mai trebuie să mai dați bani pentru mai multe servicii oferite de companie.

Bani mai puțini la factura Digi RCS RDS

Conform Digi RCS/RDS, clienții săi pot vizualiza filme și seriale, de pe orice dispozitiv, în număr de cinci. De asemenea, un alt serviciu gratuit extrem de important este și Digi Storage, prin care anumiți clienți beneficiază de spațiu de stocare în cloud.

„DIGI Romania are deasemenea gratuit pentru toti clientii si serviciul DIGI Storage, cel despre care deasemenea v-am vorbit, insa acesta e oferit fara plata doar pentru abonamentele de internet fiberlink 500 si 1000. Vorbim despre spatiu gratuit in cloud oferit de catre DIGI Romania pentru clienti, iar cei care au abonamente inferioare il pot primi contra unui pret lunar modic, deci exista totusi beneficiul de a avea acces la el cu un cost lunar mic.

Online până la 70 de canale TV

DIGI Romania are aceste gratuitati oferite pentru o foarte mare parte dintre clientii sai din Romania, de o buna perioada de timp, si daca inca n-ati beneficiat de ele, poate ca ar fi cazul sa o faceti,” notează idevice.ro.

În plus, clienții Digi RCS/RDS mai pot vizualiza online până la 70 de canale TV, alături de filme care se schimbă constant. Mai mult decât atât, Digi oferă acces gratuit clienților săi la miile de HotSpot-uri WiFi Digi, care sunt amplasate în cele mai aglomerate spații publice.

Astfel, compania oferă nenumărate beneficii clienților săi, dar Digi RCS/RDS are și motive să o facă, iar asta pentru că România este principala țară în care Digi își câștigă banii, compania fiind prezentă și în țări precum Ungaria, Spania sau Italia.

De altfel, în primul trimestru din 2019, veniturile companiei erau de 368,8 milioane de euro, în timp ce în perioada similară a lui 2018, Digi deținea 339,4 milioane de euro venituri.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro