Bancnota pe care trebuie să o ţii în portofel ca să atragi banii. Aduce mare noroc

Bancnota pe care trebuie să o ţii în portofel ca să atragi banii. Aduce mare noroc
Ce bancnotă trebuie să ții în portofel pentru a-ți purta noroc în afaceri?

Mulți oameni sunt superstițioși și cred în obiecte care să le adună norocul sau care să-i ocrotească ori să le aducă o dispoziție bună. Ce bancnotă țin câțiva oameni în portofel pentru a atrage norocul pe partea financiară? Îți aduce mare noroc în acest sector.

Ce bancnotă trebuie să porți cu tine ca să atragi banii?

Cu siguranță atenția multora este îndreptată la portmoneu atunci când ieșim din casă. Există câțiva care preferă să nu meargă cu sume uriașe de bani gheață la ei tocmai de teamă că îl pot pierde. Cu toate astea, există posibilitatea ca nu întotdeauna să poți să plăteși cu cardul, așa că un astfel de obiect este de bun augur pentru oricine.

El poate să fie unul chiar norocos dacă ai grijă la un anumit detaliu. În legile feng-shui găsești multe obiceiuri care să te îndrepte spre o viață norocoasă din punct de vedere financiar.

Pentru a atrage banii la tine acesta trebuie să fie colorat în culorile pământului. Ele po fi și metalice precum: maro, negru, toate nuanțele de galben, auriu și argintiu. Evitați culori cu efect invers: albastrul, verdele și toate varietățile lor sunt foarte potrivite.

De asemenea, banii nu doar se simt mai bine drepți în portofele largi și încăpătoare, dar se spune că vor mai veni și alții pe lângă dacă le lași spațiu și nu îi îndeși într-un portmoneu mic.

Mai mult decât atât, obiectul pe care îl iei mereu cu tine trebuie să aibă și un buzunar mic pentru monede. Este potrivit să fie fabricat din țesături naturale: piele întoarsă sau material organic pentru că ele permit pătrunderea energiei banilor în interiorul portmoneului. Este util să eviți materialele artificiale – polietilenă, plastic sau altele.

Talismane care aduc noroc

Se consideră că trei monede chinezești legate cu fir îți vor aduce prosperitate în afaceri sau înțelegere la locul de muncă. Pe de altă parte se consideră norocoase și alte obiecte care ilustrează struguri de poamă, frunze de mentă și de ceai verde. Acestea sunt capabile să atragă după ele noroc la bani. O energie înaltă îți va da și o bancnotă de 1 USD sau bucățele mici de scorțișoară.

  • Ce nu trebuie să ai în portofelul tău?

Nu este de folos dacă ai fotografii în portofel pentru că acestea dereglează energia banilor, iar banii au o influență aparte asupra enegiei oamenilor din pozele pe care tu le porți cu drag, de fapt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI