Bahoi Libanezu, mesajul din carantină care a devenit viral. “Mai rău ca la pușcărie, fraților!”

Bahoi Libanezu, mesajul din carantină care a devenit viral. “Mai rău ca la pușcărie, fraților!”

Bahoi Libanezu, așa cum se numește pe Facebook, s-a întors recent din străinătate și a fost băgat, împreună cu mai mulți prieteni, în carantină. Bărbatul, nemulțumit de condițiile de cazare, a transmis un mesaj video pe Internet, care a devenit viral.

Bahoi Libanezul, mesajul din carantină care a devenit viral

Bahoi Libanezu, un român întors din străinătate, a fost băgat în carantină, alături de mai mulți prieteni, într-un centru din Roșiorii de Vede, Teleorman. El a transmis LIVE pe Facebook și a arătat amicilor din mediul virtual condițiile din centru și mâncarea pe care a primit-o. În filmuleț, el își exprimă nemulțumirea față de condițiile de cazare și mai ales față de mâncarea primită.

Acesta a filmat și baia camerei în care trebuie să stea izolat, arătându-se, de asemenea, dezgustat. Imaginile înregistrate de Bahoi au fost distribuite de sute de oameni care, însă, s-au arătat revoltați de atitudinea bărbatului aflat în carantină, considerând că cei care se plâng de condiții au ”mult tupeu”.

  • „Să fiu al dracu… Uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roșie fără calorii, trei felii de salam, două măsline, brânză și castraveții ăștia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantină. Mai bine la pușcărie, fraților”, spune Bahoi.
  • „Mai bine la puşcărie, fraţilor”, spune un prieten aflat în aceeași cameră.
  • „Uite baia. Fără lumină, fără nimic. Pe acolo ne intră şobolanul ca să ne viziteze. Să vină protecţia de la Bucureşti”, mai spune cel care filmează.

Oamenii, revoltați de atitudinea celor care se plâng de condițiile din carantină

  • „Nu sunteţi în stare să munciţi nici pentru asta (mâncare n.red.). Voi doar stricaţi”.
  • „Cât impozit ai plătit tu la stat ca să primeşti ceva mai bun?”
  • „Ce ai muncit tu pentru mâcarea aia? Ce ai cotizat tu vreodată pentru mâncarea aia? Ce plăteşti tu pentru cazare, apă, curent, caldură? De ce nu aţi stat de unde aţi venit să mâncaţi mai bine acolo?”
  • „Să ziceţi mersi ca eu nu vă dădeam nimic că n-aţi muncit pentru ţară 1 minut. vă băgam pe toţi la părnae şi nu gratis, vă puneam să o plătiţi şi vă potoleam”
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI