Babasha, apariție surpriză la Chefi la cuțite. Nimeni nu se aștepta la gestul artistului, reacția juraților spune totul

de: Andrei Simion
08 07. 2024

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, au parte de momente inedite la filmările pentru sezonul 14 al celui mai apreciat cooking show din România. Etapa audițiilor pe nevăzute le-a dezvăluit celebrilor bucătari concurenți cu povești fabuloase și farfurii în care creativitatea și îndrăzneala se împletesc în mixuri neașteptate de ingrediente.

Babasha și sora lui au gătit la „Chefi la cuțite”

Printre participanții la preselecții s-au numărat și nume foarte cunoscute: Babasha, artistul de 22 de ani care a cântat cu trupa Coldplay, le-a făcut o vizită celor trei chefi. Dar nu a venit singur în platoul emisiunii, ci cu sora lui, Bianca.

”Audițiile pe nevăzute ne aduc și sezonul acesta multe momente surprinzătoare.  Nu știam multe lucruri despre Babasha, dar m-am bucurat să descopăr povestea frumoasă a doi frați, Bianca și Vlad, care știu să se susțină reciproc în cele mai vulnerabile momente”, a declarat chef Richard Abou Zaki.

”Aceasta a fost una dintre vizitele surpriză pe care le-am primit la filmările sezonului 14. La doar 22 de ani, tânărul acesta are o traiectorie muzicală în care curajul a contat enorm, iar în platoul Chefi la cuțite noi am aflat povestea lui, povestea artistului din spatele hiturilor”, a spus și Alexandru Sautner.

”Nu vă spunem încă ce ne-au gătit Babasha și sora lui, veți descoperi momentul în toamnă, când vom vedea și dacă preparatul va intra în trending la fel ca piesele lui”, a precizat Orlando Zaharia.

”A fost un moment neașteptat – una dintre numeroasele surprize ale sezonului 14. Preselecțiile ne dezvăluie multe povești aparte în spatele farfuriilor pe care noi le degustăm – așa s-a întâmplat și acum. Și cu toate că, dintre cei doi, cel faimos este Vlad, am apreciat conexiunea specială dintre el și sora lui, care are, de asemenea, o poveste cu un mesaj foarte puternic în mijlocul controversei care a înconjurat numele Babasha”, a subliniat și Ștefan Popescu.

Filmările pentru Chefi la cuțite, sezonul 14, sunt în plină desfășurare, cei patru jurați urmând să revină cu noua rundă de confruntări din ringul culinar în toamna aceasta, la Antena 1.